Chef Ștefan Popescu a împărtășit cu urmăritorii săi de pe TikTok, câteva trucuri pentru a putea pregăti acele paste cunoscute și consumate chiar de către Gigi Hadid.
Chef Ștefan Popescu obișnuiește să dezvăluie mici secrete de bucătărie cu urmăritorii săi de pe TikTok, oferindu-le astfel nenumărate rețete noi de încercat. Astfel, de această dată, recent a împărtășit în mediul online câteva trucuri și sfaturi pentru ca toată lumea să poată pregăti și acele paste delicioase pe care Gigi Hadid le consumă în mod frecvent. Rețeta este una ușor de realizat, cu doar câteva ingrediente, pe care a postat-o pe contul său de TikTok.
Celebrele paste ale lui Gigi Hadid, pregătite de Chef Ștefan Popescu
"Ai auzit de celebrele paste ale lui Gigi Hadid? Astăzi le-am reinterpretat în stilul meu unic, iar rezultatul e… wow!", a menționat Chef Ștefan Popescu, în descrierea rețetei postate pe contul său de TikTok.
Citește și: Anunțul momentului pentru români!- stirilekanald.ro
Ingrediente
- 200 g paste penne
- 1 lingură de ulei de măsline
- 1 lingură de unt
- 1 ceapă mică, fin tocată
- 2 căței usturoi, tocați mărunt
- 60 g pastă de tomate, concentrată
- 30 ml votcă
- 100 ml smântână lichidă de gătit
- ½ linguriță de fulgi de chili
- 40 g parmezan, ras
- sare și piper
Mod de preparare
- “Toată lumea vorbește despre pastele lui Gigi Hadid… hai să le facem și noi acum!
- Am apă (n.r. pusă într-o oală de dimensiuni mai mari, pentru paste), adaug sare (n.r. și punem pastele la fiert).
- Ceapă (n.r. o tăiem pe jumătate, apoi cât de poate de mărunt)… vreți să mă vedeți plângând? Uite că nu plâng! Uite așa zdrobim și usturoiul (n.r. și îl tocăm și pe el mărunt).
- Uleiul de măsline (n.r. îl punem la încins într-o tigaie adâncă). Măi Gigi, așa îți iese și ție ceapa? Așa se rumenește și la tine? Pastă de tomate… știi care e treaba Gigi? Eu știu că tu pui vodcă în pastele astea, dar eu sunt în Românica aici și eu mai bine pun țuică (n.r. peste pasta de tomate). (N.r. Așteptăm să se evapore din țuică), smântână de gătit (n.r. amestecăm și lăsăm pe foc până când conținutul capătă o nuanță portocalie). Chili ținut la borcănaș, un pic de piper, untul, parmezan ras (n.r. și adăugăm la final și pastele peste sos).
- Asta e mișcarea, din încheietura mâinii, pac! Se amestecă.
- Măi Gigi, să știi că rețeta ta este bună, dar cu țuică a ieșit de 10 ori mai bună!”, a explicat Chef Ștefan Popescu, pas cu pas, în filmulețul postat pe contul său de TikTok.