Vedeta a explicat cum prepară friptura la cuptor.
Gabriela Cristea a demonstrat în repetate rânduri că este o gospodină desăvârșită. Astfel, nu mai este niciun secret pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că vedeta prepară mereu cele mai gustoase rețete pentru familia sa, dar și pentru prieteni. De data aceasta, având numeroși prieteni în vizită, vedeta s-a apucat de treabă și a pus o tavă mare de carne la cuptor. Înainte să o pună la cuptor, Gabriela Cristea a condimentat foarte bine carnea și a explicat în mediul online care sunt ingredientele pe care le folosește pentru ca aceasta să aibă un gust de-a dreptul spectaculos.
Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea pentru a condimenta carnea?
Pentru acest preparat, Gabriela Cristea a folosit sare și piper, cimbru, usturoi granulat și boia dulce.
Ulterior, vedeta a îmbibat carnea în ulei de măsline și a pus-o la cuptor timp de 2 ore, până când aceasta se va frăgezi în totalitate.„ Am avut mai multe feluri de pui. Pulpe de pui, pulpe de pui dezosate și fără pieliță, care au fost condimentate, aripioare și pulpe de pui dezosate, dar care nu au fost condimentate. Le-am pus pe toate într-o tavă, mai condimentez puțin și imediat o să meargă toate.