Vedeta a explicat cum prepară friptura la cuptor.
Gabriela Cristea a demonstrat în repetate rânduri că este o gospodină desăvârșită. Astfel, nu mai este niciun secret pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare faptul că vedeta prepară mereu cele mai gustoase rețete pentru familia sa, dar și pentru prieteni. De data aceasta, având numeroși prieteni în vizită, vedeta s-a apucat de treabă și a pus o tavă mare de carne la cuptor.
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Ce ingrediente folosește Gabriela Cristea pentru a condimenta carnea?
Pentru acest preparat, Gabriela Cristea a folosit sare și piper, cimbru, usturoi granulat și boia dulce.
Ulterior, vedeta a îmbibat carnea în ulei de măsline și a pus-o la cuptor timp de 2 ore, până când aceasta se va frăgezi în totalitate.„ Am avut mai multe feluri de pui. Pulpe de pui, pulpe de pui dezosate și fără pieliță, care au fost condimentate, aripioare și pulpe de pui dezosate, dar care nu au fost condimentate. Le-am pus pe toate într-o tavă, mai condimentez puțin și imediat o să meargă toate.
Le condimentez mai ales pe cele care nu au condimente, dar o să se amestece gusturile. Pun niște cimbru, usturoi pisat și uscat. Pun din abundență, pentru că usturoiul dă gust foarte bun. Aici am boia dulce. Pun peste tot, să fie. Adăugăm și niște ulei de măsline peste fiecare bucățică în parte și începem să frecționăm bine. Mai punem niște apă și le bag la cuptor pentru 2 ore, dar la foc foarte mic, ca să se frăgezească.