Brioșe cu frișcă. Gustă și tu textura pufoasă a acestor brioșe!

Brioșe cu frișcă

Brioșele cu frișcă se pot prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!

Urmând pașii de mai jos veți putea prepara o rețetă perfectă de Brioșe cu frișcă. În plus, dacă veți ține cont și de sfaturile oferite, cu siguranță vor ieși cele mai gustoase Brioșe cu frișcă, preparate așa cum se cuvine. 

 

Rețetă de Brioșe cu frișcă 

Rețeta delicioasă de Brioșe cu frișcă, absolut minunate, se prepară în doar 6 pași simpli! 

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Brioșe cu frișca este de 30 de minute 

Citește și: Rețetă de wrap cu pui și avocado. Carmen Fit a dezvăluit secretul ei pentru pregătirea delicioasei lipii!

Brioșe cu frișcă [Sursa foto: freepik]

Citește și: Shakshuka. O nouă idee pentru micul dejun!

Timp de preparare - 30 de minute 

Timp total - o oră 

Rețeta de Briose cu frisca este pentru 4 persoane 

Brioșe cu frișcă [Sursa foto: freepik]

Citește și: Antonia, gest neașteptat după intrarea lui Danciu în „Casa iubirii”! Concurentul a fost cu adevărat frapat: „Mi-a atras foarte mult atenția”- kanald.ro

Citește și: VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii- stirilekanald.ro

Ingrediente – Brioșe cu frișcă 

  •  300 g de unt 
  • 200 g de zahăr granulat 
  • 5 oua, la temperatura camerei 
  • un pliculeț de zahăr vanilinat 
  • un pliculeț de praf de copt 
  • 400 g de făină 
  • sare 
  • frișcă 
  • fructe proaspete 

Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 4 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă! 

Brioșe cu frișcă [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare - Brioșe cu frișcă 

  1. în primul și în primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de brioșe cu frișcă, este să începeți prin a aduce un bol de dimensiuni mai mari. Pentru început, vom adăuga în bol untul, pe care îl vom mixa cu ajutorul unui mixer, alături de zahărul granulat, până când observăm că am obținut o compoziție cât mai omogenă cu putință. Abia apoi a venit momentul să adăugăm și ouăle, temperatura camerei, și să amestecăm continuu, timp în care le vom adăuga pe acestea rând pe rând, amestecând treptat astfel încât acestea să se încorporeze din timp. 
  2. În continuare, vom adăuga și sare pentru desertul nostru, după gust, pliculețul de zahăr vanilinat, dar și făina pe care am amestecat-o în prealabil cu pliculețul de praf de copt. Amestecăm și aceste ingrediente ușor, cu ajutorul unui mixer, până când vom observa că acestea s-au incorporat complet. 
  3. Acum vom pregăti și tava noastră pentru cuptor, motiv pentru care, vom lua o tavă specială de brioșe, în interiorul cărora vom așeza și formele de hârtie pentru brioșe, iar în fiecare vom turna compoziția de brioșe, cu ajutorul unui poș sau a unei linguri, forme pe care nu le vom umple complet, ci doar pe jumătate, pentru că, toată compoziția va mai crește în timp ce se coace. 
  4. În cuptorul preîncălzit la 160 °C, vom introduce tava cu brioșele noastre delicioase, timp de aproximativ 30 de minute. 
  5. În acest timp, putem prepara și frișca noastră delicioasă, în cazul în care nu achiziționați direct din comerț. Așadar, tot ce trebuie să facem este sa punem într-un bol frișca lichidă, la care vom mai adăuga și puțin zahăr, după preferințe, și o vom mixa până când vom obține compoziția dorită. 
  6. După acest interval de timp, vom scoate tava din cuptor, ulterior și brioșele noastre din tavă, le vom lăsa să se răcească, iar apoi le vom decora cu frișcă dar și cu fructe proaspete deasupra, iar rețeta de astăzi este gata de servit. Poftă bună! 

 Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor. 

Brioșe cu frișcă [Sursa foto: freepik]



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tort Red Velvet. Prepară chiar la tine acasă un tort renumit și preferat de nenumărate persoane!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Ce reprezintă magia Crăciunului pentru Angela Rusu? Interpreta de muzică populară nu obișnuiește să gătească, însă este ajutată de o persoană foarte importantă din viața ei! "Eu sunt topită!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!