Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure. Rețeta perfectă pentru un desert delicios și rapid!

Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure

Biscuiții cu marmeladă de fructe de pădure reprezintă adevărate delicatese, care se pot prepara destul de ușor. V-ați gândit să căutați această rețetă simplă?

Aflați din rândurile următoare o rețetă numai bună de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure. În plus, descoperiți și care este secretul pentru cei mai gustoși Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure, preparați exact pe gustul vostru.

Rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure

Astăzi vom realiza cea mai simplă rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure, absolut delicioasa, în doar 8 pași simpli!

Timpul de pregătire pentru această rețetă de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure este de 18 minute

Timp de preparare – 12 minute

Timp de r ă cire – 30 de minute

Timp total – o ora

Re ț eta de Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure este pentru 6 persoane

Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure [Sursa foto: freepik]

Citește și: Waffles cu dovlecei. Sunt ușor de pregătit și foarte gustoase, cu o combinație surprinzătoare de gusturi și texturi!

Ingrediente – Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure

Ingrediente pentru aluat:

  • 120 de grame de unt, la temperatura camerei
  • 100 de grame de zahăr brun
  • 1 ou mare, la temperatura camerei
  • 1 linguriță de extract de vanilie
  • 230 de grame de făină albă
  • O jumătate de linguriță de praf de copt
  • Un sfert de linguriță de sare

Ingrediente pentru umplutură:

  • O jumătate de cană de marmeladă de fructe de pădure

De menționat este faptul că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane. Dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, ar trebui să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate mai sus.

Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure [Sursa foto: freepik]

Mod de preparare- Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure

Pasul 1. Încălziți cuptorul la 180 de grade Celsius și pregătiți o tavă pentru copt, acoperind-o cu hârtie de copt.

Pasul 2. Într-un bol mare, bateți 120 de grame de unt, la temperatura camerei și 100 de grame de zahăr brun până când devin pufoase și ușoare. Adăugați oul, la temperatura camerei și 1 linguriță de extract de vanilie și amestecați bine.

Pasul 3. Într-un bol separat, combinați 230 de grame de făină albă, o jumătate de linguriță de praf de copt și un sfert de linguriță de sare. Adăugați această combinație de ingrediente uscate peste amestecul de unt și amestecați până când toate ingredientele sunt bine încorporate.

Pasul 4. Formați aluatul într-o bilă și înfășurați-l în folie de plastic. Lăsați-l la frigider pentru 30 de minute.

Citește și: Antonia, gest neașteptat după intrarea lui Danciu în „Casa iubirii”! Concurentul a fost cu adevărat frapat: „Mi-a atras foarte mult atenția”- kanald.ro

Citește și: VIDEO El este bărbatul găsit carbonizat într-o mașină din Oradea. Polițiștii iau în calcul varianta sinuciderii- stirilekanald.ro

Pasul 5. Scoateți aluatul din frigider și întindeți-l pe o suprafață unsă cu făină. Folosiți o formă de copt în formă pătrată (sau orice altă formă preferată) pentru a tăia aluatul în bucăți. Așezați bucățile de aluat pe tava de copt pregătită și umpleți-le cu marmeladă de fructe de pădure, peste care veți mai așeza un strat de biscuite, pe care îi veți coace în cuptorul încălzit pentru 10-12 minute sau până când marginile devin aurii.

Pasul 7. Lăsați biscuiții să se răcească pe tava de copt timp de câteva minute și apoi transferați-i pe un grătar pentru a se răci complet.

Pasul 8. Serviți Biscuiții cu marmeladă de fructe de pădure, cu un pahar de lapte sau cu o ceașcă de ceai cald.

Biscuiții cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure sunt gata și se pot servi. Poftă bună!

Biscuiți cu umplutură de marmeladă de fructe de pădure [Sursa foto: freepik]

Citește și: Tort cu cremă de vanilie, îmbrăcat în pișcoturi cu căpșune și fructe de pădure deasupra. Un desert elegant, perfect pentru o ocazie specială!



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Rețetă de Mini ruladă de ciocolată. Un desert preparat cu ușurință!

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Care sunt imperfecțiunile pe care chiar Gabriela Cristea le-a evidențiat la propria persoană? Fosta prezentatoare TV a spus lucrurilor pe nume! "51 și nu mă plâng!"

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!