Asa faci cele mai fragede snitele de pui! Sigur nu stiai trucul asta simplu!


Acest truc simplu te ajuta sa faci cele mai fragede snitele de pui.

 

Ingrediente

 

1 kg piept de pui 

2-3 cani pesmet 

2 oua batute 

1 canita ulei 

piper 

sare

 

Mod de preparare:

 

1. Bate ouale cu putina sare si piper.

 

2. Dezoseaza pieptul de pui, spala-l si apoi sterge-l usor cu niste prosoape absorbante de bucatarie. Astfel îndepartezi excesul de apa.

 

3. Taie carnea pentru a obtine niste snitele mai mici.

 

4. Bate-o pe fiecare cu ciocanelul de bucatarie si potriveste-o cu sare si piper.

 

5. Incinge uleiul.

 

6. Trece fiecare bucatica de carne prin pesmet, apoi prin ou, iar pesmet si pune-o la prajit.

 

Sursa: Realitatea.net

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Sambata, de la ora 15:00, in “ROventura”.  Clisura Dunarii – frumusetea nepereche a fluviului

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri