Asa faci cea mai buna friptura de porc la cuptor!


Daca mananci carne de porc, aceasta reteta este excelenta pentru mesele de Sarbatori.

 

Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 7-8 linguri cu ulei de masline
- piper, maghiran, coriandru, ghimbir pudra
- crengute de cimbru, rozmarin, cimbrisor
- 4-5 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- sare
- 200 ml vin alb sec
Preparare:
Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul de masline si deasupra carnea taiata felii. Saram, presaram condimentele, ierburile aromate, boiaua, usturoiul pisat si turnam si vinul. Acoperim cu ap[ si bagam la cuptorul incalzit inainte o ora si 20 de minute, la foc moderat. Cand a scazut tot lichidul friptura este gata (daca nu, mai adaugam un pahar cu apa calda si mai fierbem pana scade). Servim imediat alaturi de garnitura preferata.
Sursa

Ingrediente:

- 1 kg pulpa de porc
- 7-8 linguri cu ulei de masline
- piper, maghiran, coriandru, ghimbir pudra
- crengute de cimbru, rozmarin, cimbrisor
- 4-5 catei de usturoi
- boia de ardei dulce
- sare
- 200 ml vin alb sec

Afla si tu de ce merge excelent friptura cu un pahar de vin rosu!

Preparare:

Intr-o tava pentru cuptor punem uleiul de masline si deasupra carnea taiata felii. Saram, presaram condimentele, ierburile aromate, boiaua, usturoiul pisat si turnam si vinul. Acoperim cu ap[ si bagam la cuptorul incalzit inainte o ora si 20 de minute, la foc moderat. Cand a scazut tot lichidul friptura este gata (daca nu, mai adaugam un pahar cu apa calda si mai fierbem pana scade). Servim imediat alaturi de garnitura preferata.

Trucuri pentru a obtine o friptura frageda! Iata ce trebuie sa faci!

Sursa


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când trecem la ora de iarnă?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri