A fost Maria Cârneci o soție bună? Adevărul despre relația cu soțul și socrii ei. „ Nu aș fi putut să fiu atâția ani, la meseria mea, dacă eram o dezechilibrată mintal.”

A fost Maria Cârneci o soție bună? Adevărul despre relația cu soțul și socrii ei. „ Nu aș fi putut să fiu atâția ani, la meseria mea, dacă eram o dezechilibrată mintal.”
A fost Maria Cârneci o soție bună? Adevărul despre relația cu soțul și socrii ei. „ Nu aș fi putut să fiu atâția ani, la meseria mea, dacă eram o dezechilibrată mintal.”

Maria Cârneci a vorbit despre cum a fost ea ca soție și care a fost relația ei cu partenerul de viață și socrii.

Maria Cârneci, îndrăgita artistă de muzică populară, regretă cu fiecare zi pierderea soțului ei, spunând că nu își mai poate găsi echilibrul de când s-a stins din viață. Invitată în cadrul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, artista a vorbit despre legătura dintre ea și partenerul de viață, dar și cea cu socrii ei. Nu se certau niciodată, ci doar se contraziceau de la lucruri mărunte. 

„Câteodată mai venea câte unul cu nu știu ce funcție, că dacă sunt liberă, iar soțul meu, că era șofer, lăsa câte un număr de telefon „când mai veniți, dacă sunteți liberă, mergem la o cafea.” Zic „Sigur, sigur”. Nu ne-am certat, Doamne ferește. Ne mai contraziceam, dar nu îmi dădea motive. Fiind singur la părinți, atât de frumos l-a crescut și educat soacra mea. Nu aș fi putut să fiu atâția ani, la meseria mea, dacă eram o dezechilibrată mintal, mă căsătoream în fiecare lună.
N-am fost dependentă de vreun bărbat să-mi dea bani. Eu am fost capabilă să-mi creez și confortul meu, să nu depind de nimeni. Ne râcâiam din lucruri mărunte. Mai arunca rucsacul când venea de la antrenament sau când mergea la sală. Nu suportam. Toate au un loc al lor. Sau când era vorba de ceva, să ne cumpărăm o mașină, o mobilă, nu că ne certam. Nu mi-a dat niciodată ocazia să ridice tonul măcar.
Mă însoțea de câte ori aveam nevoie.”,
a povestit Maria Cârneci.

A fost Maria Cârneci o soție bună?

Citește și: Maria Cârneci, mărturisiri emoționante despre satul natal: „Eu nu pot să mă duc la mine în sat până nu îmi dau lacrimile. Niciodată nu m-am gândit să las satul meu, să las ulițele mele.”

Maria Carneci
Maria Carneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. L-am tratat ca pe un prieten.”

Artista crede că a fost atât o mamă, cât și o soție bună, deoarece nici nu avea să fie altfel cu așa oameni în viața ei.

Maria Cârneci a mai adăugat că a dat tot ce putut pentru familia ei și a lui.  „Cred că am fost o mamă bună și o soție bună pentru că nu aveam cum să fiu altfel cu așa oameni de mare, mare calitate, atât socrii, cât și el, ca bărbat. Am dat tot ce am putut eu mai bun pentru familia mea și a lor.”, a
mai spus Maria Cârneci.

Citește și: Roberta își dorește să părăsească Casa iubirii! Concurenții o pun la zid: "Un bărbat serios nu caută așa ceva la o fată!"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Maria Carneci
Maria Carneci[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Maria Cârneci are numai cuvinte de laudă la adresa socrilor ei. Cum o ajutau aceștia în tinerețe? „Am născut prin cezariană, iar la o săptămână aveam 3 nunți.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies