Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă! L-am tratat ca pe un prieten.”

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă! L-am tratat ca pe un prieten.”
Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață: „A fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă! L-am tratat ca pe un prieten.”

Artista are numai cuvinte de laudă la adresa fiului și a norei sale.

Interpreta de muzică populară, Maria Cârneci, în vârstă de 71 de ani, este o mamă și o bunică împlinită. Artista are un fiu, care la rândul său și-a construit o familie și a adus pe lume două fetițe. Astfel, vedeta are numai cuvinte de laudă la adresa fiului său și a norei sale.

Fiul Mariei Cârneci, un copil model

Citește și: Maria Cârneci are numai cuvinte de laudă la adresa socrilor ei. Cum o ajutau aceștia în tinerețe? „Am născut prin cezariană, iar la o săptămână aveam 3 nunți.”

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață
Fiul Mariei Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Maria Cârneci, confesiuni emoționante despre regretatul ei soț. Ce i-ar transmite artista acum și ce și-ar dori ca acesta să vadă. „A fost jumătatea sufletului meu.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Invitată în cadrul podcastului „Dincolo de cântec”, Maria Cârneci a vorbit deschis despre relația apropiată pe care o are cu fiul său și cât de mândră a făcut-o acesta de-a lungul timpului.

Copilul meu nu cred că a luat de la mine măcar o atingere de deget, dar a fost un copil fix cum aș fi vrut eu să iasă. Nu a băut cafea până la anii lui, nu fumează. Niciodată nu a vrut să se ducă pe undeva și să zică de el că e băiatul Mariei Cârneci. Nu, noi ne-am numit Petrescu după soț. El și-a făcut viața și un parcurs extraordinar de frumos, și el și nora mea.

Am vorbit cu el și l-am tratat ca pe un prieten.  Toți anii de liceu i-a terminat cu media peste 9,50. A intrat la 4 facultăți. Și-a ales ca taică-su ASE-ul. ”, a povestit artista.

Sfaturile prețioase de viață pe care Maria Cârneci i le-a oferit fiului său

Maria Cârneci, o mamă mândră și împlinită! Artista este extrem de mulțumită cu alegerile fiului său în viață
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Interpreta de muzică populară l-a ghidat pe fiul său cum a putut mai bine, dar nu a intervenit deloc în viața și în alegerile lui, fiind foarte mulțumită de alegerile pe care acesta le-a făcut, inclusiv în ceea ce privește alegerea femeii pe care o are alături.

Nu i-am interzis nimic, decât i-am spus că fie foarte atent. Nu cu vorbe mari, cu vorbe pe care le-am trăit eu.

Mie mama mea nu mi-a spus decât să am grijă unde mă duc, cu cine umblu că e mai mare rușine ca o fată să vină la casa părintească cu burta la gură. Încrederea poți să ți-o pierzi doar o dată. Poți să dai averile din lume că nimeni nu te mai crede. Să refuzi periculos, să fii în banca ta, să nu te încârdui cu anturaj prost. Asta i-am spus și eu lui Edi.
Când a venit vorba să se căsătorească, la fel i-am spus că pe mine nu mă interesează nici bogăția, nici frumusețea, doar să fie o fată cu care să rezoneze, să fie o fată educată și cu școală să fie pe aceeași lungime de undă. Eu nu m-am dus niciodată la nora mea acasă. Nu știu unde stă ea. M-am întâlnit cu cuscrii la nuntă, la petreceri, au venit la mine, dar eu nu m-am dus niciodată la ei.
Și fata vine dintr-o familie modestă și nu am vrut să se simtă că vezi Doamne, a venit artista de la București. Ei îi iubesc pe ambii așa cum ar fi ai mei
.”, a mai povestit Maria Cârneci.   



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies