Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”
Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră! Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru: „Nu dați dovadă decât de incultură.”

Designerul a vorbit despre unul dintre cele mai longevive trenduri.

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri de la noi din țară, care de-a lungul carierei sale a abordat diferite stiluri, unele fiind îmbrățișate de către publicul larg și altele criticate.

Recent, au apărut numeroase comentarii în mediul online cu privire la decizia vedetei de a-și face unghiile de la picioare cu ojă neagră. Sătul de toate aceste critici, Cătălin Botezatu a explicat în cadrul unui video de pe TikTok de ce a luat decizia de a-și face unghiile de la picioare cu ojă neagră.

Citește și: “Am făcut o operație foarte periculoasă! În câteva ore s-a scurs tot sângele din mine. 'Băgați-l că moare oricum'.” Cătălin Botezatu, despre operația făcută în urma identificării unei tumori

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Cătălin Botezatu a explicat de ce își face unghiile cu ojă neagră. Designerul le-a dat peste nas tuturor celor care îl critică pentru acest lucru
Cătălin Botezatu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: „Am ajuns și în carceră, în lanțuri cu apă, dezbrăcat. E bizar să îți salveze viața un hoț.” Cătălin Botezatu, destăinuiri despre când a fost încarcerat și a vrut să își pună capăt zilelor

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Cătălin Botezatu, despre trendul de a-ți face unghiile cu ojă neagră

Designerul a ținut să precizeze că acesta este un trend pe care de-a lungul timpului l-au adoptat toți cântăreții de muzică rock, dar și numeroase personalități din categoria vedetelor masculine, precum Bruce Willis și Cristiano Ronaldo.

„Lumea vede când sunt la plajă că am unghiile de la picioare vopsite cu negru.

Înainte de a acuza pe cineva de orice altceva, trebuie să te documentezi. Să vezi, ăsta poartă de nebun, că e cretin, că e designer și așa vrea el sau că există niște trenduri? M-am săturat să spun, de exemplu, că oja neagră, că este la mâini, că este la picioare, reprezintă un trend. Nu e un trend de anul ăsta. Este un trend care dăinuie de zeci de ani.
Este un trend, în primul rând, gotic. Un trend rock. Dacă ai să te uiți bine, ai să vezi la toți marii rockeri ai lumii de acum 50-60 de ani, până în zilele noastre, că au atât la mâini, cât și la picioare, ojă neagră. Trend gotic, tot ce înseamnă gotic, înseamnă ojă neagră. Și apoi este un trend fashion. Vei vedea că acest trend cu ojă la mâini și la picioare neagră, au adoptat de-a lungul timpului, și eu am fost printre primii, de acum 20 de ani, de la Bruce Willis, până la Ronaldo și toți, toate marile vedete
masculine. Încetați cu prostia asta că nu dați dovadă decât de incultură, de invidie, ca să nu mai zic de altceva. Ăsta este trendul. De aia îmi fac și la urma urmei, nu mă justific, că nu îmi place să mă justific, dar asta este treaba cu ochelarii și cu oja neagră
.”, a spus Cătălin Botezatu.

@1.gavlau @catalin botezatu vorbeste despre oja neagra🤝🏻 (Gav interview) #fy #fyp #fyp #catalinbotezatu #sneakers #inteview #romania ♬ original sound- 1.gavlauCitește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ce învățături are Alex Velea pentru copiii săi? Artistul a dezvăluit care este relația dintre frați! „Toți cei trei frați se iubesc, dar băieții între ei se bat. Rău. Dar se și iubesc.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Momente de coşmar pentru festivalierii Electric Castle 2024: "Ne mișcăm foarte greu". Ce dificultăţi au întâmpinat

Cum l-a cunoscut Anamaria Prodan pe Ronald Gavril și care au fost reacțiile când cei doi și-au afișat relația. “Eu cred foarte mult în destin.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies