Maria Cârneci, confesiuni emoționante despre regretatul ei soț. Ce i-ar transmite artista acum și ce și-ar dori ca acesta să vadă. „A fost jumătatea sufletului meu.”

Maria Cârneci, confesiuni emoționante despre regretatul ei soț. Ce i-ar transmite artista acum și ce și-ar dori ca acesta să vadă. „A fost jumătatea sufletului meu.”
Maria Cârneci, confesiuni emoționante despre regretatul ei soț. Ce i-ar transmite artista acum și ce și-ar dori ca acesta să vadă. „A fost jumătatea sufletului meu.”

Maria Cârneci a povestit despre regretatul ei soț și ce ar dori să îi transmită acum.

Maria Cârneci, una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică populară din țară, a trecut prin numeroase pierderi în familie, așa că aceasta a rămas și fără singurul frate, dar și fără soțul cu care a împărțit totul ani de zile.

Cum a fost căsnicia Mariei Cârneci cu regretatul ei soț

Citește și: „Eram la înmormântarea ultimului frate. Dar ce putere avem.” Maria Cârneci, doliu chiar înainte de sărbători, atunci când și-a îngropat ultimul frate

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „M-am suit și am făcut un program de o oră. Mirii, socrii, nașii erau cam speriați.” Maria Cârneci, întâmplare neașteptată la o nuntă! Ce a pățit artista după ce a cântat la o altă nuntă?

Maria Cârneci a povestit, în cadrul emisiunii Cu ai mei, realizată de Iuliana Tudor, despre cum a fost căsătoria cu soțul ei și cum s-au înțeles din priviri de fiecare dată,

chiar dacă au existat și mici certuri. 

„Pentru mine, în anii cât am fost căsătorită, că alte căsătorii nu am avut, ne mai ciondăneam, că era tipul de om care știa să reacționeze și la o glumă, pentru că mergea cu mine, vedea și el, auzea tot felul de lucruri hazlii, chiar și la un banc pe care îl spuneam se amuza. Niciodată nu m-ar fi refuzat la ceva.

Dacă nu ieșea ceva, spunea „Lasă, Mari.” Nu că suntem noi modelele pământului, ne-am înțeles și când am câștigat și când am pierdut. A fost jumătatea sufletului meu, a fost atât de manierat și de educat, nu l-am văzut nici pe el, nici pe socru  beți, măcar piliți. Niciodată. Așa era maniera lui. Râdea. Ne mai distram. Nu are cum să iasă din suflet. Îi simt lipsa, normal.
Ai un prieten de 10, 20 de ani și tot îi simți lipsa sau ți-e greu să-l uiți. Pentru mine, ca om în viață, cea mai mare durere sufletească, nu e nicio palmă, pumn, ci dezamăgirea primită de la oameni. După moarte e cea mai mare durere din suflet. Nu am avut dezamăgiri de la familie sau de la soț. Circulă sânge prin vene, nu ciment. La 66 de ani s-a întâmplat cu el.”,
a povestit Maria Cârneci.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ce i-ar transmite Maria Cârneci regretatului ei soț

Maria Cârneci
Maria Cârneci[Sursa foto: Facebook]

Maria Cârneci a vorbit și despre ce i-ar transmite acum regretatul ei soț și cum erau momentele alături de nepoatele sale. Petrecea timp cu ele chiar și după ședințele de chimioterapie și nu le arăta niciodată durerea.  „Eu l-aș întreba de ce a plecat. De ce ne-a lăsat. Atât de mult iubea fetițele. Venea de la ședințele de chimioterapie și ținea una pe un picior, una pe un picior și fetițele îmi spuneau mie „mamia” și lui „tatia.”

Atât era de delicat, încât nu le spunea că după ședințele alea de chimioterapie ești terminat, amețit și venea și cu perfuzie acasă. Atât de delicat era încât nu le spunea la fetițe, decât le punea la telefon desene. Cât s-ar fi bucurat. Mamaia și tataia au apucat-o pe cea mare, nici ei nu aveau fete, ca mine, doar un băiat. Câtă fericire ar fi la bunici sau la soțul meu să le vadă pe cele mici.”, a mai spus Maria Cârneci.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

„Eu nu pun la pământ tot ce au făcut bine înaintașii noștri!” Maria Cârneci, o adevărată colecție de costume populare! Cum își păstrează folclorista costumele de zeci de ani?

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies