8 trucuri utile ca să îți găsești bilete de avion ieftine


Vacanțele nu trebuie să te ardă la buzunar, nici să muncești pentru ele un an de întreg, ca apoi să strângi cureaua și să suferi până vine următorul august.

Trebuie doar să știi cum poți să devii un călător smart. Iată câteva trucuri pe care le folosim și care, pentru noi, au funcționat de fiecare dată.

1. Abonează-te!

Ai grijă să te abonezi la noutățile tuturor companiilor aeriene care te interesează. Dă like paginilor de Facebook și de Instagram, ca să fii primul care află ofertele lor promoționale. Chiar dacă anunță discount-uri, fiecare companie are doar câteva locuri la preț redus și orice minut de întârziere poate să însemne o șansă ratată. Asigură-te că ai o rezervă de minim 500 de lei pe card, ca să îți poți cumpăra pe loc biletul!

2. Ai răbdare!

Încă din luna ianuarie, fă-ți timp să te uiți dimineața și seara măcar o oră pe siteurile marilor companii aeriene și ale celor low-cost. Multe dintre prețurile mici de avion nu sunt anunțate și nu pot fi găsite nici pe motoarele de căutare tot timpul. Noi căutăm, uneori, manual, și am avut surpriza să găsim bilete la prețuri incredibil de mici. Așa am ajuns cu 46 de lei, dus-întors, în sudul Italiei, în Tropea. La banii aceștia, am crezut că vom zbura legați de aripă, dar… surpriză: în timpul zborului, am primit și o gustare și o cafea.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Hot

Parteneri