7 filme de pe Disney+ pe care trebuie neapărat să le vezi


Atunci când vine vorba despre filme, există o varietate interminabilă din care puteți alege. Însă știați care sunt filmele pe care le puteți viziona pe Disney+?


In articol:

Aflați din rândurile următoare cât costă mai exact un abonament lunar la Disney+. În plus, descoperiți și doar câteva dintre filmele difuzate pe Disney+, pe care cu siguranță ar trebui să le vezi.

 

Cât costă un abonament lunar la Disney+

În urmă cu doar câteva zile, exista chiar și o ofertă exclusivă cu preînregistrare, pentru persoanele care doreau să se bucure de un abonament lunar la Disney+. Acesta avea preţul de 239,90 lei și a fost disponibil până pe data de 13 iunie, la miezul nopţii, deoarece a avut loc înainte de lansarea Disney+.

Persoanele care au prins această oferă, vor beneficia de 12 luni de abonament lunar standard, la un preţ de 8 luni.

Cu toate acestea, în prezent, un abonament lunar la Disney+ are un preţ standard de 29,99 de lei. În cazul persoanelor care își doresc un abonamentul anual, aceștia trebuie să știe că are prețul de 299,90 de lei. Prin intermediul acestui abonament, utilizatorii se vor putea bucura de servicii de înaltă calitate, pe patru ecrane, descărcări nelimitate pe zece dispozitive şi IMAX Enhanced pentru anumite producţii.

De asemenea, aceștia vor avea posibilitatea de a crea până la şapte profiluri diferite, iar un avantaj este reprezentat de faptul că părinţii vor putea crea profiluri speciale pentru copii (cu un conţinut adecvat vârstei).

cat costa un abonament anual la Disney+

Citeste si: Preferințele femeilor în cazinouri

 

Filme de pe Disney+ pe care trebuie să le vezi

Titanic  

Chiar și filmul Titanic este un film extrem de cunoscut care este acum disponibil și pe platforma Disney+. Pe scurt, acțiunea filmului constă într-o tânără aristocrată care se îndrăgostește de un artist sărac, la bordul Titanicului. Sunt puse în lumina reflectoarelor viețile pasagerilor de la bordul vasului Titanic chiar și înainte, dar și în timpul scufundării sale în Atlantic. În rolurile principale îi regăsim pe Rose și Jack, interpretați de către Kate Winslet și Leonardo DiCaprio.

Avatar

Despre filmul Avatar cu siguranță ai auzit. Acesta este un film care te introduce în lumea nemaiîntâlnită a Pandorei. Pe scurt, acțiunea filmului constă într-un bărbat care pornește într-o călătorie plină de aventură și iubire, ajungând ulterior să lupte pentru a salva locul care i-a devenit casă. James Cameron este regizorul care a fost laureat cu Oscar, al filmului Titanic. Acesta ne oferă o experiență absolut captivantă, în care personajele trăiesc o poveste emoționantă și atemporală. Descoperiți și voi lumea Pandorei pe Disney+!

filmul avatar 2

Citeste si: Cine este Joaquin Bonilla. „Cred în mine!”

Greu de ucis 

Greu de ucis este un alt film perfect de vizionat într-o seară în care vrei să vezi un film bun de acțiune, de acum înainte și pe Disney+. Pe scurt, acțiunea filmului constă într-un soț dornic de a-și revedea soția și copii, aflându-se la aproape 5.000 km distanță de aceștia. Acesta este un polițist newyorkez, John McClane (Bruce Willis), care zboară la Los Angeles, în speranța de a-și reface mariajul. Cu toate acestea, polițistul este într-o situație nu tocmai plăcută, intrând în anumite cercuri periculoase, iar atunci când lucrurile degenerează în violență, acestuia nu-i rămâne decât să atace teroriștii. Este un film de acțiune, însă presărat cu situații de umor.

Doctor Strange  

Doctor Strange  face parte din seria filmelor pline de acțiune, realizate în Studiourile Marvel, pe care îl puteți viziona pe Disney+. Pe scurt, acțiunea constă într-un accident de mașină, în care un neurochirurg foarte cunoscut își pierde capacitatea de a-și folosi mâinile. În speranța de a-și găsi un leac, acesta găsește o magie într-un loc misterios (Kamar-Taj), care era avanpostul unei lupte cu forțele întunecate, care își doreau să distrugă realitatea.

filmul doctor strange

Citeste si: Cum să scapi de pofta de dulce. 5 sfaturi care dau rezultate garantate

Iron Man – Omul de oțel (2008)  

Iron Man este cu siguranță un alt film despre care ai auzit, fiind produs tot de Marvel, pe care îl poți viziona și pe Disney+. Pe scurt, acțiunea constă într-un șarmant actor, pe numele său Robert Downey Jr., care se află în rolul principal. După ce acesta reușește să supraviețuiască unui atac neașteptat, Tony Stark își construiește o armură ultratehnologizată, pentru a apăra lumea, sub numele de Omul de Oțel. 

Eliberează-l pe Guy!  

Eliberează-l pe Guy este un film de gen comedie SF, care a apărut destul de recent și este totodată și foarte apreciată, pe care îl puteți vedea pe Disney+. Pe scurt, acțiunea constă într-un casier bancar, rol interpretat de către Ryan Reynolds, care descoperă că este un jucător într-un joc video de tip lume deschisă. Acesta ia hotărârea de a deveni eroul propriei sale povești.

Thor  

Seria filmelor pe care nu trebuie să le ratezi, se încheie cu o altă producție de excepție, marca Marvel Studios, a filmului Thor, care se regăsește de asemenea, pe Dinsey+. Pe scurt, acțiunea constă în faptul că Thor urmează să urce pe tronul tărâmului Asgard, până când, din cauza aroganței sale, reaprinde un război mai vechi. Acesta este și motivul pentru care Thor este alungat pe Pământ pentru a trăi printre oameni. De aici, Thor trebuie să-l oprească pe fratele său Loki, care vrea să-l detroneze pe Odin, pentru a prelua puterea și pentru a pune stăpânire pe Asgard.

cat costa un abonament lunar la Disney+

Citeste si: Când purtăm și cum asortăm pantalonii cargo


Abonează-te pe

Citește și:

Vedete din România care își serbează onomastica de Sânziene

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Cine este Tudor Chirilă. „Cred că cine vrea să mă cunoască îmi poate asculta muzica”

Tendințele feminine în sfera jocurilor de noroc

Cine este Anisia Gafton. „Eu nu ţin neapărat să mă căsătoresc, dar nu cred că aş refuza dacă cineva ar veni cu un ineluş cu diamant."

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri