Tendințele feminine în sfera jocurilor de noroc


Tendințele feminine în sfera jocurilor de noroc

Jocurile de noroc nu mai reprezintă de mult timp un domeniu exclusiv masculin.


In articol:

În prezent, femeile sunt bine reprezentate atât în structurile operatorilor, cât și în rândul clienților cazinourilor. Tendințele sugerează o consolidare a prezenței feminine în această sferă.

În articol

· De ce joacă femeile la cazino

· Care sunt jocurile preferate

· Ce tendințe sunt în anul 2022

Au trecut vremurile în care doamnele și domnișoarele aveau hobby-uri complet diferite de cele ale bărbaților. Egalitatea de gen a devenit o realitate în multe domenii, femeile devenind chiar mai bune în activități în care, până odinioară, „masculii” dețineau monopol. Un exemplu elocvent în acest sens este reprezentat de industria de gambling, al cărei „segment feminin” este tot mai consistent.

Ne referim în primul rând, la numărul în continuă creștere al femeilor care își deschid cont la cazinourile online, atrase și de campaniile de marketing gândite special pentru ele de către operatori.

Cazinourile online au introdus în oferte jocuri cu tematici atractive pentru publicul feminin și au început să se promoveze în mediile în care există o prezență puternică a femeilor.

Fetele aleg jocurile de noroc pentru distracție, adrenalină, emoții, dar și pentru eventualele câștiguri, pe care le retrag pentru a-și face singure un cadou frumos. Fără doar și poate, pe primul loc în topul preferințelor sunt sloturile. Sunt căutate în mod special păcănelele inspirate din filme, emisiuni tv și showbiz, dar și cele cu tematică „glamour”.

De asemenea, sunt preferate păcănelele care oferă rotiri grauite, precum casino EGT slots free. Apoi, sunt accesate jocurile de cărți (în special Blackjack) și ruleta europeană.

Tendințele feminine în sfera jocurilor de noroc, în anul 2022, sugerează întărirea prezenței femeilor în următoarele ipostaze:

· ambasadori ai brandurilor – cazinourile online aleg să se promoveze prin intermediul vedetelor feminine, din showbiz și nu numai.

De exemplu, Lora este imaginea mai multor campanii promoționale derulate de unul dintre operatorii de top. Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Ruby sunt și ele ambasadoarele unor branduri din industria jocurilor de noroc;

· persoane de decizie în conducerea companiilor – în 2021, la centrul de conferințe Prairie Meadows din Altoona (Iowa), a avut loc o întâlnire a femeilor cu funcții executive din structurile de jocuri de noroc. Este numai un exemplu, pentru că, anual, au loc astfel de reuniuni în toată lumea, multe femei jucând roluri importante în organigramele operatorilor din gambling;

· crupieri – atât în cazinourile terestre, cât mai ales în cazinourile live, de pe internet. Numărul de locuri de muncă disponibile în acest sector este tot mai mare, iar mulți angajatori nici măcar nu solicită experiență. Salariul de plecare este de 3.500 de lei;

· la ghișeu – în agențiile de pariuri sportive sau în cazinouri. A fost prima ipostază în care au putut fi văzute femeile în această industrie, încă de la începuturile acestui domeniu în România;

· jucătoare – în special pe platformele online.

Nu în ultimul rând, trebuie spus că Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc a fost condus timp de mai mulți ani de o femeie, Odeta Nestor, care în prezent este președinte al Asociației Organizatorilor de Jocuri de Noroc la Distanţă.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscopul săptămânal 27 iunie - 3 iulie 2022 cu astrologul Ana Maria Ticea. O zodie ajunge în pragul despărţirii!

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

„Nu primesc invitație, nu mă prezint”. Silvius Prigoană s-a căsătorit cu logodnica lui, Georgiana

„Nunta nu trebuia să aibă loc”. Ce decizie a luat Ana Baniciu, după ce mama ei a murit

Ponturi utile pentru creșterea trandafirilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri