Cine este Jazzy Jo. „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta”

cine este jazzy jo
Cine este Jazzy Jo. „Nu mi-a venit să cred că mi se întâmplă asta”

Artista Jazzy Jo este una dintre artistele care impresionează de fiecare dată când pășește pe o scenă. Însă știați că debutul acesteia a început încă de la vârstă de 5 ani?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact artista Jazzy Jo, dar și cum a reușit să aibă succesul pe care îl are în prezent, în domeniul muzical. În plus, descoperiți și cu ce a fost diagnosticată artista și de ce se află în acest moment sub tratament.

 

Cine este Jazzy Jo

Jazzy Jo, pe numele sau real, Ioana Sihota, s-a născut pe data de 25 decembrie, în București.

Prin urmare, în prezent are frumoasa vârstă de 38 de ani. Aceasta este o cântăreaţă de muzică pop, care îmbină totodată şi influenţe de jazz, funk şi R&B. 

Jazzy Jo este numită și „cântăreaţa albă cu voce neagră”. Aceasta a început prima dată să cânte chiar din copilărie, de la vârstă de cinci ani. Tot la acea vârstă a fost și debutul său în muzică, atunci când a urcat pe scena unei emisiuni pentru copii.

Artista a avut-o întotdeauna ca îndrumător, pe mama sa, care era profesoară de pian. Prin urmare, Jazzy Jo a participat și în copilărie, dar și în adolescență la diverse concursuri și emisiuni de muzică. Aceasta a fost modalitatea prin care a ajuns ca la vârsta de cinci ani să câștige locul I, la un astfel de concurs de muzică, iar la vârsta de șase ani a reușit să se facă remarcată la un altul.

Bineînțeles că pasiunea sa pentru muzică nu a dispărut, iar la vârsta de 16 și 17 ani, a participat la o emisiune în care trebuia să imite anumite vedete. Aceasta s-a descurcat de minune, reușind să le imite pe Jennifer Lopez şi Alicia Keys.

jazzy jo vocea romaniei

Citeste si: Cine este AMALIA BELLANTONI. "A fost o prietenie lungă de peste 10 ani, în care nu puteam sta unul fără celălalt, dar nu doream implicare totală, deci căsătorie"

 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Debutul lui Jazzy Jo în muzică

Jazzy Jo s-a dezvoltat atunci când vine vorba de muzică și nu numai, din momentul în care, în anul 2005, s-a înscris la preselecțiile unui astfel de concurs, alături de Titus Munteanu, Marius Ţeicu, Alexandra Cepraga şi mulţi alţi oameni de televiziune.

În cadrul „Şcolii vedetelor” îl cunoaşte și pe Şerban Cazan. Acesta a fost persoana prin intermediul căreia, Jazzy Jo a ajuns să colaboreze, ani mai târziu, cu HaHaHa Production.

Artista Jazzy Jo a participat la Eurovision pentru prima dată în anul 2006, interpretând o piesă proprie, în colaborare cu Mihai Ogaşanu, numită „United Heavens”. În anul 2012, aceasta a participat pentru a doua oară, atunci când s-a înscris alături de Laura Roşca şi Raluka, colegele din formația „Pepper Girls”, dar şi cu Cătălin Josan.

Tot în anul 2006, Jazzy Jo a început colaborarea cu profesoara de muzică, Crina Mardare, la şcoala de muzică a acesteia, acolo unde a intrat în orchestra unui show-concurs televizat, cântând ca vocea a doua, timp de 2 sezoane.

jazzy jo x factor

Citeste si: Cine este GEORGIANA LOBONŢ. "M-a susținut și am riscat enorm, pentru că ne-am vândut casa!”

În anul 2008, Jazzy Jo participă de această dată, tot la acest show-concurs, acolo unde  a făcut echipă împreună cu Laura Roşca şi Raluka, reușind să ajungă până în finală. Tot în acest an, intră în trupa Jukebox, acolo unde cântă până în anul 2012. 

Între timp, în anul 2011, Jazzy Jo este îndrumată de către Şerban Cazan, cu ajutorul căruia începe colaborarea cu HaHaHa Production și o nouă etapă a vieții sale, de această dată, sub numele de scenă Jazzy Jo. Artistul Smiley a fost cel care a propus acest nume de scenă.

Iar de atunci, artista Jazzy Jo începe să aibă colaborări cu diverși artiști, printre care și Cabron, Pacha Man, Dorian și Smiley, single-uri cu piese jazz, energice, dar și scrise chiar de către aceasta, din propriile trăiri și experiențe.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

jazzy jo wikipedia

Citeste si: Ce culoare de lenjerie intimă preferă bărbații

 

Jazzy Jo a fost diagnosticată cu laringită

În prezent,  Jazzy Jo participă alături de Zarug la o emisiune în care interpretează diferiți artiști, atât din punct de vedere muzical, cât și teatral, transformându-se în aceștia prin înfățișare, dar pregătindu-se și din punct de vedere vocal.

În urmă cu puțin timp, atunci când artista se pregătea să intre în gala acestei emisiuni de muzică și nu numai, Jazzy Jo a fost diagnosticată cu laringită. Exact în momentul în care a primit un rol în care își putea pune în evidență mai bine calitățile vocale, în transformarea artistei Dua Lipa.

După ce am stat câteva ore ca să diger ghinionul care m-a lovit, m-am remontat, am început tratamentul şi am apelat şi la toate trucurile pe care le ştiam, pentru ca filmarea să mă găsească într-o formă cât mai bună!”, a declarat Jazzy Jo.

ioana sihota

Citeste si: Cine este ANTONIO PICAN, iubitul cântăreței Bibi. "Persoana care mă motivează 24/7 din ziua în care cunoscut-o, este iubita mea, Bibi"



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies