Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

cine este Jamila
Cine este Jamila. "Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate."

Mai toate persoanele o cunosc pe Jamila, drept Jamila Cuisine, cea care ne bucură cu nenumăratele rețete culinare deosebite. Însă știați cine este aceasta în afară de un food blogger?

Jamila își dedică întregul timp gătind și ținându-i la curent pe urmăritorii ei cu diverse rețete culinare, dar și împreună cu familia sa. Află din rândurile următoare cum a ajuns să fie ceea este astăzi.

 

Cine este Jamila

Jamila, pe numele său real, Geanina Avram Staicu, are vârsta de 34 de ani, iar în prezent locuiește în București alături de soțul și copiii ei.

Bine cunoscutul food blogger din prezent, nu a fost întotdeauna pasionată de bucătărie, urmând studiile la Facultatea de Relații Publice. Aceasta este pasionată de limba franceză, însă nu de aici provine numele de „Jamila”, deși există totuși o mică legătură.

Momentul în care aceasta a învățat să gătească a fost din copilărie, moment în care era lăsată acasă doar cu fratele ei, iar mâncarea părinților nu părea atât de delicioasă.

Atunci a decis să gătească pentru ea și fratele ei, începând cu pastele.

Cu proveniență arabă, numele de Jamila înseamnă „frumusețe”. Geaninei a ajuns să i se spună Jamila, datorită soacrei ei, care nu putea să-i pronunțe numele real și a optat pentru Jamila, fiind cumva asemănător, dar bineînțeles, cu o semnificație arăbească.

care este numele real al Jamilei

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ROXANA BLENCHE. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, viață personală

Cum s-au cunoscut Jamila și soțul ei

Datorită faptului că Jamila este pasionată de limba franceză, în anii studenției a dorit să-și exerseze abilitățile în vorbire, pe anumite grupuri online. În aceste grupuri existau persoane care vorbeau doar în franceză. Dar aceasta nu știa că într-unul din acele grupuri se afla chiar viitorul ei soț. Acolo a fost locul în care cei doi s-au cunoscut.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În prezent, cei doi sunt căsătoriți și locuiesc în București, alături de cei doi copii ai lor. Chiar dacă soțul Jamilei, de origine marocană, preferă mai mult discreția atunci când vine vorba de aparițiile soției lui, are parte de popularitatea din spatele camerei, acesta fiind cel care îi sare în ajutor Jamilei, când este vorba de filmat și montat celebrele videoclipuri cu rețete ale acesteia.

Datorită lui, dar și a soacrei sale, Jamila s-a apucat de gătit în 2012, în glumă și a început să combine rețetele bunicii ei, cu nenumăratele condimente pe care i le aducea soacra ei din Maroc. Astfel, Jamila și-a schimbat modul de gătit, odată ce s-a căsătorit cu soțul ei, datorită faptului că în țara lui de proveniență, preparatele sunt destul de condimentate (acest lucru constă în alte ingrediente adăugate: curcuma, ghimbir măcinat, chimion etc.),

în comparație cu țara noastă. Fapt ce a făcut-o pe Geanina să învețe cum să gătească pentru ca și soțului ei să îi placă mâncarea făcută de ea.

cine este sotul Jamilei

Citeste si: CITEȘTE: Cine este LIVIU VÂRCIU. Biografie: data nașterii, vârstă, carieră, căsătorie, copii

Food bloggerul – Jamila

Chiar dacă totul a pornit dintr-o joacă, astăzi Jamila se bucură de o adevărată meserie și totodată și de o pasiune de care pare să nu se plictisească niciodată.

Debutul său pe internet a început în 2021, atunci când Geanina a început să posteze diverse rețete pe canalul său de YouTube. Acolo debutând cu numele de Jamila Cuisine  (Bucătăria Jamilei).

"Eu am crezut că o să fac rețete pentru mama, verișoara mea de la Craiova și soacra din Maroc sau prietenele mele din liceu sau facultate. Dar au venit oameni străini, pe care nu îi cunoșteam și au început să crească vizualizările și oamenii să îmi ceară rețete în continuare. Atunci am zis- OK, nu facem doar rețete marocane, că oamenii nu vor doar rețete marocane. Și am început să facem rețete românești, rețete internaționale, rețete în general. Ziceam, hai să facem ce ni se cere! Atunci și acum, punem foarte mare preț pe comunitate", a declarat Jamila.

Așa a ajuns Jamila să fie cunoscută și urmărită de milioane de români de pretutindeni pentru celebrele sale rețete. Are peste 1.5 milioane de abonați pe canalul său de YouTube. Pe lângă acest canal, food bloger-ul deține și un site unde își postează rețetele tot sub formă de videoclip, pentru ca urmăritorii să înțeleagă cât mai bine ingredientele rețetelor și modul de preparare.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

carte de bucate Jamila

Citeste si: CITEŞTE: Cine este VLADIMIR ZELENSKI, preşedintele Ucrainei

Pe lângă asta, Jamila a scris și un set de două cărți de bucate, denumit „Jamila Cuisine. Cele mai bune rețete”. Primul volum a ieșit în 2016, iar al doilea în 2017. Ambele cărți de bucate conțin peste 50 de rețete culinare, explicate pas cu pas și ilustrate prin intermediul fotografiilor, pentru persoanele care doresc un strop de inspirație sau pur și simplu sunt pasionate de bucătărie.  

Aceasta își alege rețetele după bunul ei plac. A mărturisit că niciodată nu va găti rețete pe care nu le-a încercat chiar ea sau care nu îi plac. De menționat este faptul că Jamilei nu îi place conopida, prin urmare, atât în videoclipurile ei, cât și pe site sau în cărțile de bucate, nu vom găsi vreo rețetă bazată pe conopidă, dar nici rețete cu carne de porc.

Jamila Cuisine

Citeste si: CITEȘTE: Cine este BURSUCU (Adrian Cristea). Biografie: data nașterii, vârstă, relație, copii



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

"Aștept cu nerăbdare". Florin Piersic, noi declarații despre starea sa de sănătate. Dorinţa arzătoare a maestrului

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies