Tort Dobos ca la mama acasa! Asa faci cea mai gustoasa reteta din toate timpurile!

Oricine a auzit probabil de tort Dobos pentru ca este un dulce care se incadreaza perfect in categoria “deserturi de altadata”, dar care se prepara la fel de mult si astazi.

Pentru tort Dobos pregasteste-ti de la bun inceput toate ingredientele si pune-le separat pentru ca vei prepara trei compozitii: blat, crema si glazura.

Ingrediente

Pentru blat:

10 oua

200 grame de faina

1 lamaie

120 grame de faina

Pentru crema:

250 grame de unt

2 tablete de ciocolata

6 oua

200 grame de zahar

Pentru glazura:

200 grame ciocolata neagra

150 grame de smantana

25 grame de miere

40 de grame de unt

Mod de preparare

Intr-un bol amesteca galbenusurile cu zahar. Separat bate albusurile spuma. Amesteca apoi galbenusurile, sucul de la lamaie si albusurile batute spuma pana cand se incorporeaza. Adauga faina treptat.

Citeste continuarea pe pagina 2 >>

viewscnt

Pentru tine

Parteneri