Top 4 zodii care isi tradeaza usor prietenii! Fereste-te de ele

Oamenii vin si pleaca din vietile noastre. Atunci cand ne parasesc, lasa o durere profunda in sufletele noastre. Vezi care sunt zodiile care te tradeaza atunci cand se schimba interesele lor!

LOCUL 4: FECIOARA

Fecioara te poate parasi foarte usor atunci cand are alte planuri de viata. Daca nu esti in stare sa tii pasul cu ea, nu te va astepta la infinit. Acest nativ are o personalitate cameleonica si poate oricand sa ‘tradeze’ insa fara a face rau. Este pur si simplu decizia de a abandona o situatie care nu ii mai face bine.


LOCUL 3: SCORPION


Acest nativ este extrem de materialist si urmareste mereu banul, oriunde s-ar invarti. Sa nu te miri niciodata daca intr-o buna zi va dezvalui secretele tale cuiva contra unei sume sau vreunui favor. Scorpionul stie mereu care va fi pasul urmator asa ca nu trebuie sa ai incredere in argumentele sale cand isi justifica tradarea.

LOCUL 2: VARSATOR

Varsatorul tradeaza din principiu. Mai exact, acest semn zodiacal face tot posibilul sa isi asigure confortul in orice context. Nu poate fi loial prietenilor sai din cauza egocentrismului si a ideilor fantasmagorice din lumea sa imaginara. Daca nu esti suficient de lunatic incat sa patrunzi in lumea sa si vrei sa traiesti cu picioarele pe pamant, te va face pe la spate cand nu te astepti!

LOCUL 1: CAPRICORN

Campionul tradarilor, mai ales amoroase, este Capricornul. Acesta insala increderea partenerului cu zambetul pe buze. Nu i se misca nici un muschi al fetei cand tradeaza si o face pentru ca are numai interese materiale pe lumea asta. Acest nativ poate fi un bun prieten numai atunci cand vei fi de acord ca relatia voastra sa insemne si o fabrica de bani.

Sursa: Revista Teo

viewscnt

Pentru tine

Parteneri