Zarzavat pentru iarna - Ce sa pui in ciorbe si supe


Zarzavat pentru iarna la borcan care va da gust supelor si ciorbelor. Trebuie sa il prepari si tu acasa.

Ingrediente:

500 gr morcovi
250 gr patrunjel
500 gr ardei grasi
250 gr rosii
80 gr usturoi
400 gr ceapa
100 ml ulei vegetal
sare

Mod de preparare:

1. Spala legumele, apoi toaca-le marunt cu un cutit.
2. Pune-le intr-un lighean mare si amesteca-le cu sare si cu ulei.
3. Umple cateva borcane sterilizate cu legumele tocate.
4. Infileteaza capacele si du-le in camara sau intr-un loc racoros.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Celebra solistă și iubitul său au anunțat sexul bebelușului! Felicitări!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri