Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!

Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!
Vrei să mănânci ceva bun, gustos şi care se prepară rapid? Iată cum să faci o pizza în 8 minute!

Pare complicat, dar in realitate este foarte simplu sa iti faci singura acasa o portie consistenta de pizza.

Mod de preparare

Amestecam faina cu drojdia si zaharul, facem o gropita in centrul fainii unde adaugam apa calduta amestecata cu uleiul. Dupa ce aluatul prinde putina consistenta adaugam si sarea. Sarea nu trebuie sa intre niciodata, la nici un aluat, in contact cu drojdia, deoarece impiedica procesul de dospire asa ca o adaugam intotdeauna dupa ce aluatul a capatat o oarecare consistenta.

Citeste si: "Am 23 de ani și sunt nebună după bărbați. Într-o seară, am mers în dormitor cu un tip și am observat ceva neobișnuit sub pătură. Când am dat-o la o parte, am leșinat de plăcere. A fost incredibil, mai vreau!"

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Se pregăteau să închidă coșciugul, dar moarta a întors capul. Toată lumea a început să țipe. Care au fost primele cuvinte ale femeii

Citeste si: O tânără a rămas gravidă prin sex oral şi un bărbat a orbit în timp ce avea orgasm. Mituri stranii despre sex care s-au dovedit adevărate

Framantam pana obtinem o biluta elastica.




O lasam la crescut in jur de 2 ore intr-un loc ferit de curent.


O impartitim in 5 bilute (sau mai multe in functie de largimea tigaii).


Dupa ce intindem toate bilutele de coca, punem o tigaie teflonata pe foc acoperita cu capacul propriu si o lasam pana se incinge. Nu o ungem cu nimic. Cand capacul este fierbinte, adaugam prima pizza, acoperim cu capacul si dam focul mai mic (foc mediu spre mic).
In momentul in care incep sa apara basicute, ridicam capacul, o intoarcem pe cealalta parte pe care o ungem cu suc de rosii picant, bucatele de cascaval sau mozzarella si bucatelele de sunca afumata .Pe deasupra se adauga jumatatile de anghinare..Acoperim cu capacul, iar in momentul in care cascavalul este complet topit pizza este gata!


Continuam sa coacem restul pizze-lor la fel ca pe prima.


Acum, capacul trebuie sa izoleze foarte bine tigaia pentru ca datorita aburului acumulat pizza noastra va avea suprafata elastica iar fundul crocant.



Timpul de coacere este de 8 minute (4 minute pe o parte si 4 pe cealalta).

Sursa articol: gustos.ro



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Menajera lui Răzvan Ciobanu face declarații şocante: "Îmi dădea mesaj noaptea"

Iulia Vântur și-a ”oficializat” relația cu Salman Khan! Părinții au fost acolo!

„N-am murit” Discuția halucinantă pe care Nicu Sârghea a avut-o cu doar câteva ore înainte să fie găsit fără suflare în propria casă! Toboșarul trupei Vunk și-a prevestit ultimele clipe din viață?

Val de omagii după moartea lui Nicu Sârghea: "Regrete eterne pentru acest om minunat". Fanii și colegii de scenă sunt în DOLIU din cauza veștii triste

Ultima dorință a lui Helmut Duckadam. A scris chiar în testament: „Va fi incinerat...”

Doliu în sportul românesc! A murit campionul olimpic la gimnastică Dan Grecu

Fiul șoferului român de TIR care a fost lovit de tren în Belgia, mărturii cutremurătoare. Tânărul vorbea cu tatăl lui la telefon în momentul în care s-a produs tragedia: „Mi-a strigat numele de două ori”


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies