O tânără a rămas gravidă prin sex oral şi un bărbat a orbit în timp ce avea orgasm. Mituri stranii despre sex care s-au dovedit adevărate


Numeroase mituri ciudate despre sex au fascinat lumea din cele mai vechi timpuri.

Au fost cazuri în care prejudecăţile bizare s-au dovedit adevărate, potrivit unor mărturii confirmate de specialişti.

Una dintre cele mai stranii mărturii despre relaţiile sexuale datează din anul 1988, când o tânără de 15 ani a ajuns în sala de naşteri a unui spital din Zimbabwe. Femeia rămăsese însărcinată, deşi era virgină, iar în urma examinării medicale, medicii au observat că femeii nu i se dezvoltase vaginul.

mituri sex

Copilul a fost adus pe lume prin cezariană, informau medicii în Jurnalul Britanic de Obstetrică şi Ginecologie. După ce au fost cercetate înregistrările medicale ale tinerei, medicii au constatat că înainte cu nouă luni ca tânăra să nască ea a ajuns în spital fiind înjunghiată în abdomen cu un cuţit.

Citeste si: Mituri despre sex la 40 de ani

Fostul ei iubit o înjunghiase, după ce a găsit-o având relaţii sexuale orale cu amantul ei. Tânăra a fost adusă în spital cu abdomenul perforat în două locuri, iar o explicaţie găsită de medici pentru sarcina acesteia a fost că spermatozoizii au putut ajunge la organele reproductive ale tinerei, prin leziunile tractului gastrointestinal.

Limba de cerb, cea mai bizară jucărie sexuală

Existenţa „jucăriilor sexuale” este atestată prin dovezi arheologice care datează încă din Epoca de Piatră, însă printre cele mai bizare astfel de obiecte s-a numărat şi o limbă de cerb. Potrivit ediţiei din 1990 a unui jurnal medical american, limba unui cerb mort a devenit obiectul sexual folosit ca stimulent de o tânără de 29 de ani.

Tânăra s-a prezentat la o clinică şi a mărturisit că i-a întârziat ciclul menstrual, menţionând şi un miros neplăcut al organului său gental. Examinarea clinică a arătat faptul că un obiect străin a rămas înfipt în vaginul femeii. După ce a fost extras printr-o intervenţie medicală, ginecologii au descoperit că obiectul era, de fapt, limba unui cerb mort.

Citeste si: Adevarul despre penis: 4 mituri despre masturbare daramate

 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

A născut un băiețel: „Viețile noaste s-au schimbat în bine”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri