„Vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură, pentru care avem nevoie de doar cinci ouă.” Rețeta delicioasă de prăjitură glazurată a bunicii Gherghina!

„Vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură, pentru care avem nevoie de doar cinci ouă.” Rețeta delicioasă de prăjitură glazurată a bunicii Gherghina!
„Vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură, pentru care avem nevoie de doar cinci ouă.” Rețeta delicioasă de prăjitură glazurată a bunicii Gherghina!

Iubitorii de dulciuri trebuie să afle rețeta prăjiturii bunicii Gherghina, glazurată cu cacao.

Bunica Gherghina este iubită pe rețelele de socializare pentru mâncărurile sale, astfel că a împărtășit o nouă rețetă cu iubitorii de bucătărie, iar de această dată a pregătit un desert.

“Numărăm 25 la toate.” Bunica Gherghina, rețeta prăjiturii cu glazură

Citește și: „Prăjitură de post cu mere rase și sirop de zahăr ars.” Rețeta delicioasă de prăjitură de post cu mere a bunicii Gherghina!

Citește și: Rețeta de papanași a bunicuței Gherghina! Un preparat delicios și foarte ușor de realizat!

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bunica Gherghina a împărtășit cu urmăritorii un desert care poate fi pregătit foarte ușor, mai ales în preajma sărbătorilor. Este vorba despre o prăjitură glazurată cu cacao, iar bunica Gherghina a explicat, pas cu pas, cum ajunge la rezultatul dorit pentru desert delicios.

Ingrediente:

  • Ulei
  • Făină
  • Zahăr
  • Lapte
  • Unt
  • Lămâie
  • Sare
  • Cacao
  • Zahăr vanilat
  • Amoniac
  • Ouă

„Dragii mei, vreau să vă încânt cu o nouă prăjitură cu glazură.

La această prăjitură avem nevoie de cinci ouă. Numărăm 25 la toate. 25 de linguri de lapte, 25 de linguri de ulei, 25 de linguri de zahăr, 25 de linguri de făină. Urmează să punem și 25 de linguri de lapte. Urmează uleiul, tot 25 de linguri. Punem și zahărul vanilat. Punem o lingură de amoniac pe care îl stingem cu lămâie. De la o întreagă lămâie stoarceți zeama în această compoziție.
Punem și un praf de sare. Amestecăm toate ingredientele.”,
a explicat bunica Gherghina.

Cum prepară bunica Gherghina glazura pentru prăjitură

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Dacă ați urmat toți pașii rețetei explicate de bunica Gherghina, aveți nevoie și de o glazură pentru ca prăjitura voastră să fie perfectă pentru a fi pusă pe farfurie, așa că a spus, pas cu pas, cum o puteți realiza foarte ușor și când trebuie turnată peste desert.

„Am pregătit tava cu hârtie de copt, iar acum punem compoziția la copt.

Merg cu prăjitura la copt, în timp ce se coace, pregătim glazura. Pentru glazură punem o cană de 300 de ml de apă. 6 linguri de zahăr și un plic de cacao. Când a început să fiarbă toate, punem și un pachet de unt. Glazura e gata. Așteptăm să se coacă prăjitura și punem glazura când e gata. Când o coaceți, să țineți la 180 de grade. Fiecare cum are cuptorul, aveți grijă până se coace.
După ce o scoateți de la cuptor mai lăsați 10 minute să se răcească, apoi o tăiați pătrățele.”
, a povestit bunica Gherghina.

Bunica Gherghina
Bunica Gherghina[Sursa foto: Instagram-Bunica Gherghina]



Citește și:

Tendințele de manichiură pentru 2024

Rețeta de prăjitură cu glazură de ciocolată a bunicuței Gherghina! „Nu vă dați seama ce a ieșit aici. O bunătate, să faceți și voi. O să vă placă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies