Un nou simptom de coronavirus! Mutațiile se văd chiar pe piele


Pe lângă simptomele clasice de coronavirus, cum ar fi problemele respiratorii, pierderea gustului sau a mirosului, se adaugă un nou simptom de coronavirus.


In articol:

Noul coronavirus a suferit mutații, iar noul simptom se poate vedea chiar pe piele! Simptomele de coronavirus cunoscute deja sunt: pierderea gustului și chiar a mirosului, problemele respiratorii, precum și simptome digestive, care au apărut la o bună parte dintre cei infectați.

Citeste si: Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

Care este noul simptom de coronavirus? Trebuie să mergi urgent la medic dacă vezi asta!

Medicul Yves Gaudin a menționat faptul că noul coronavirus se modifică extrem de rapid, asta înainte ca Sindicatul Național al Dermatologilor și Venerologilor din Franța, să transmită un mesaj, cu privire la un nou simptom ce poate fi asociat cu coronavirus.

Este vorba despre apariția unor pete roșii pe piele, care pot deveni dureroase, sau a unor leziuni temporare, ce se aseamănă cu urticaria.

“Un grup de WhatsApp format din peste 400 de dermatologi, organizat de SNDV, indică leziuni ale pielii, asociate sau nu cu alte simptome de COVID. Alertăm publicul şi medicii pentru a detecta aceşti pacienţi potenţial contagioşi cât mai repede posibil (n.r.: ei nu prezintă neapărat semne de dificultăţi de respiraţie)”, a transmis Sindicatul dermatologilor din Franța, printr-un comunicat de presă.

simptom de coronavirus, nou simptom, mutațiile, piele, pierderea gustului
simptom de coronavirus, nou simptom, mutațiile, piele, pierderea gustului

Citeste si: Americanii au calculat când va fi prima zi fără decese provocate de coronavirus în România! Vor muri oameni din cauza Covid-19 și în luna august!

Mai mult decât atât, pseudo- degerările extremităților, apariția unor pete roșii, care pot fi dureroase,precum și episoadele scurte de urticarie sunt simptomele noi, enunțate de Sindicatul Naționaal al Dermatologilor și Venerologilor din Franța.

Astfel, medicii recomandă ca, dacă prezentați aceste simptome ale pielii, să sunați imediat la un medic specialisc, pentru că analiza multor cazuri duce la asocierea acestor simptome cu noul coronavirus.

Care sunt cele mai des întâlnite simptome de coronavirus?

Cele mai frecvente simptome ale noului coronavirus, SARS-CoV-2, sunt febra, oboseala și tusea uscată, seacă. De asemenea, unii pacienți experimentează și dureri de cap, dureri în gât și chiar diaree.

Simptomele debutează treptat, iar la început sunt foarte ușoare, deși există și persoane care se îmbolnăvesc, dar sunt asimptomatice (nu prezintă simptome). Aproximativ 80% dintre persoanele infectate cu acest tip de coronavirus, se recuperează fără a avea nevoie de tratamnt special, și fără să dezvolte simptome grave.

Citeste si: Avertismentul medicilor veterinari: „Dacă sunt infectate, nu interacționați cu animalele de companie!”


Abonează-te pe

Citește și:

Cât de rezistent ești în fața coronavirusului în funcție de grupa sanguină

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Când scăpăm de coronavirus? Calculele de ultimă oră pun pe jar românii

Avertismentul medicilor veterinari: „Dacă sunt infectate, nu interacționați cu animalele de companie!”

Cât rezistă coronavirusul pe clanța ușii! Avertismentul specialiștilor

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Meda de la Puterea Dragostei, însărcinată pentru prima oară

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Sanatate
Parteneri