Un deliciu frantuzesc! Uite cat de usor se prepara chiflele pufoase cu branza


Un deliciu frantuzesc! Uite cat de usor se prepara chiflele pufoase cu branza

Gougeres sunt chifle pufoase cu branza si sunt foarte des intalnite in Franta. Sunt absolut delicioase si se fac repede.

Ingrediente:

- 20 g de amidon

- o jumatate de pahar cu apa

- 50 g de unt

- 3 oua

- 100 g de cascaval

- 100 g de faina de grau

Mod de preparare

1. Amesteca amidonul impreuna cu faina.

2. Separat, amesteca apa cu untul si putina sare si pune la loc.

Lasa acest amestec pana cand ajunge la fierbere.

3. Adauga faina incet si amesteca foarte bine astfel incat sa nu se lipeasca de vas. Opreste focul si amesteca bine in aluat. Dupa ce acesta s-a racit adauga cascavalul ras si amesteca pana la omogenizare.

4. Daca nu poate fi modelat cu mana, toarna aluatul intr-un pos si formeaza bile pe care le coci in cuptor la 200 grade Celsius, pentru aproximativ 20 minute.


5. Le poti consuma simple sau, daca vrei, dupa ce s-au racit le poti taia in doua si le umpli cu maioneza, pasta de branza, de somon sau cu ceea ce preferi.


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: Cine este MIHAI BOBONETE. Biografie: data nașterii, căsătorie, copii, carieră

O veste tristă despre Celine Dion! La doar 40 de kilograme, organismul ei aproape că a cedat

DESCOPERĂ: Ce înseamnă dacă ți se zbate ochiul

CITEȘTE: Ce înseamnă când te mănâncă OCHIUL

DESCOPERĂ: Dieta disociată (111, 222, 333, 3+3). Topește 15 kg în 2 săptămâni

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

DESCOPERĂ: Cine este CĂTĂLINA BOBONETE, soția lui Mihai Bobonete

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri