Un bărbat a făcut sex cu soacra lui de câteva ori, iar acum e disperat: "Mă săruta pe obraz la început și am înnebunit. Am ajuns să... "


Un bărbat a mărturisit că nu a putut rezista " farmecelor" soacrei lui şi au făcut sex de câteva ori. 

Un bărbat de 34 de ani și soția lui au locuit o scurtă perioadă în casa soacrei lui. Femeia de 49 de ani a găsit tot felul de pretexte pentru a-şi ține ginerele aproape, dându-i activități prin casă, dar el nu a rezistat și au întreținut relații intime de mai multe ori.

Citeste si: Ce a primit Giani Kirita, de ziua lui, de la Vulturii Victor Slav si Catalin Cazacu? „Pai cum sa inchizi un caine adevarat in cusca? Cainele in cusca latra, dar nu musca!”

Citeste si: Kim Kardashian a dezvăluit ce nume îi va pune celui de al patrulea copil

Citeste si: Această femeie a făcut sex cu 100 de bărbaţi însuraţi! Cum au reacţionat soţiile celor care au făcut amor cu ea

"Mă săruta pe obraz la început și am înnebunit. Am ajuns să facem amor și am jurat că va fi prima și ultima dată, însă ne-am mai întâlnit de câteva ori.", a spus bărbatul, care a mai povestit că îl cheamă la ea pentru tot felul de treburi ciudate în casă.

"M-a sunat în trecut să-mi spună că are o problemă la scurgerea de la bucătărie, însă nu părea să fie nimic. Mi-a făcut o cafea și a început să flirteze cu mine.", a mai spus ginerele, care a ajuns să facă sex cu soacra lui.

El a mai spus că se simte vinovat față de soția lui și nu știe cum să reacționeze. Bărbatul a evitat să mai vină în vizită la ea, dar soția lui ar putea intra la bănuieli.

Sursa: Realitatea.net


Abonează-te pe

Citește și:

Ce a primit Giani Kirita, de ziua lui, de la Vulturii Victor Slav si Catalin Cazacu? „Pai cum sa inchizi un caine adevarat in cusca? Cainele in cusca latra, dar nu musca!”

Imagini interzise minorilor! Vedetă din România, filmată în timp ce făcea amor

Kim Kardashian a dezvăluit ce nume îi va pune celui de al patrulea copil

A murit KIM ENGLISH, una dintre cele mai apreciate cântăreţe din lume

Tablourile, o adevarata comoara in fiecare casa

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Bianca Comănici își va găsi iubit în 2021? Ce i-a prezis celebrul astrolog Mariana Cojocaru?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri