Truc genial! In ce sa fierbi cartofii pentru piure! Renunta la apa!


Daca vrei sa pregatesti un piure foarte gustos, ai la indemana un truc geniala pe care probabil nu l-ai mai incercat pana acum.

Potrivit unor bucatari, greşeala pe care aproape toti o facem cand gatim cartofi este ca aruncam apa in care au fiert.

In schimb, fierbe cartofii intr-un amestec de lapte, smantana si unt.

Cand cartofii devin moi, strecoara-i şi lasa lichidul sa mai fiarba putin, La final, amesteca-l din nou cu cartofii sfaramati, scrie Realitatea.net.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Christian Sabbagh a devenit „Membru de Onoare” al Ordinului Militar al Veteranilor din Teatrele de Operatii

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri