Trebuie sa consumi mult pepene rosu vara aceasta! Uite o reteta inedita pe care o poti face cu el


Asa cum bine stiti, pepenele se consuma crud, pe stomacul gol, nicidecum dupa masa.

 

Insa, daca de exemplu, aveti prea mult pepene in frigider şi nu mai aveti pofta sa-l consumati ca atare, va puteti pregati un smoothie din pepene adaugand şi alte fructe sau condimente (capsuni, zmeura, menta, ghimbir).
Beneficiile pepenelui rosu
-hidrateaza si remineralizeaza, datorita continutului sau ridicat de apa;
-rol antioxidant datorita licopenului pe care-l contine;
-este ideal pentru scadea in greutate;
-ajuta la curatarea organismului de toxine
-stimuleaza diureza
Astazi insa va provoc la o reteta inedita: gazpacho exotic de pepene rosu!
Ingrediente:
-750 g de pepene rosu (miez)
-250g rosiii coapte
-o jumatate de catel de usturoi
-o bucata de ardei rosu
-o jumatate de ceapa
-o lingurita de otet de mere
-un pahar de apa (depinde cat de consistent va place)
-4 linguri de ulei de masline
-1 varf de sare
Amestecam toate ingredientele in blender, mai putin uleiul. Acesta il adaugam la sfarsit, putin cate putin. Inainte de a servi gazpacho-ul exotic de pepene, il lasam la frigider cel putin 1 ora, pentru a se raci. Se consuma rece. Inainte de servire, putem adauga şi 2 sau 3 cuburi de gheata.
Sursa: Oanacuzino.ro

Insa, daca de exemplu, aveti prea mult pepene in frigider şi nu mai aveti pofta sa-l consumati ca atare, va puteti pregati un smoothie din pepene adaugand şi alte fructe sau condimente (capsuni, zmeura, menta, ghimbir).

Beneficiile pepenelui rosu

-hidrateaza si remineralizeaza, datorita continutului sau ridicat de apa;
-rol antioxidant datorita licopenului pe care-l contine;
-este ideal pentru scadea in greutate;
-ajuta la curatarea organismului de toxine
-stimuleaza diureza

Astazi insa va provoc la o reteta inedita: gazpacho exotic de pepene rosu!

Ingrediente:

-750 g de pepene rosu (miez)
-250g rosiii coapte
-o jumatate de catel de usturoi
-o bucata de ardei rosu
-o jumatate de ceapa
-o lingurita de otet de mere
-un pahar de apa (depinde cat de consistent va place)
-4 linguri de ulei de masline
-1 varf de sare

Amestecam toate ingredientele in blender, mai putin uleiul. Acesta il adaugam la sfarsit, putin cate putin. Inainte de a servi gazpacho-ul exotic de pepene, il lasam la frigider cel putin 1 ora, pentru a se raci. Se consuma rece. Inainte de servire, putem adauga şi 2 sau 3 cuburi de gheata.

Sursa: Oanacuzino.ro

 


Abonează-te pe

Citește și:

Începe programul "Rabla pentru electrocasnice"! Când îți poți schimba televizorul?

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

Lily Collins se căsătorește! Cum a reacționat familia actriței?

Sfatul zilei de astăzi, vineri 27 noiembrie 2020. Balanțele pornesc într-o aventură

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri