Totul despre liftingul facial. Ce NU ai voie să faci după această intervenție, explică dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro!


Lifting facial. Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică și Specialistul Kfetele.ro, îți spune tot ce trebuie să știi despre această intervenție care te întinerește!


In articol:

Liftingul facial chirurgical îți șterge câțiva ani de pe chip în doar câteva ore! Intervenția estetică este preferată de multe doamne care-și doresc să aibă un chip mai tânăr și, de ce nu, să-și ascundă vârsta.

Dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro, explică ce înseamnă această operație, cât durează, cum se efectuează, dar, mai ales, ce reguli trebuie să respecți după.

“Lifting facial este intervenția chirurgicală care are ca scop îmbunătățirea aspectului feței prin îndepărtarea efectelor inestetice cauzate de înaintarea în vârstă. Forța gravitațională este factorul principal care face ca pielea să-și piardă elasticitatea, să apară riduri, obrajii să-și piardă suplețea și volumul.

Operația de lifting facial îndepărtează semnele vizibile ale îmbătrânirii și excesul de piele cauzat de gravitație și lipsă de volum.

Intervenția de lifting facial se poate efectua la persoane cu vârste cuprinse între 40- 70 de ani, iar aceasta adresându-se atât femeilor, cât și bărbaților.

Liftingul facial este o intervenție chirurgicală de mare delicatețe, recomandat fiind să fie efectuată la un chirurg plastic cu experiență în domeniu, spune Dr.

Daniela Diveică, chirurg estetician.

dr. estetician Daniela Diveică
Dr. estetician Daniela Diveică

Care sunt complicațiile ce pot apărea

Complicațiile sunt unele comune tuturor intervențiilor chirurgicale (hematom, serom, infecție), iar în funcție de tipul de cicatrizare, cicatricile vor fi mai mult sau mai puțin evidente.

Operația de lifting facial se efectuează sub anestezie generală, iar durata sa este de 3- 4 ore, în funcție de complexitatea fiecărui caz.

Incizia se realizează în pielea păroasă a regiunii temporale, coboară în fața urechii, apoi pe sub lobulul urechii în spate. Pielea este separată de grăsimea subiacentă și de mușchi. Pentru un efect mai îndelungat al operației este recomandat să se practice și suspensia și suturarea musculaturii regiunii faciale. Excesul de piele este îndepărtat, iar sutura se realizează cu fire fine pentru a obține o cicatrice cât mai puțin vizibilă, de grosimea unui fir de păr.

Este necesară o spitalizare de 1-2 zile, perioadă în care se administrează antibiotice și antiinflamatorii”, mai spune Specialistul Kfetele.ro.

 

dr. estetician Daniela Diveică
Intervenție chirurgicală realizată de medicul estetician Daniela Diveică

Interzis la soare și la frig exagerat după lifting facial

 

“După intervenția de lifting facial, aspectul feței este unul edematiat cu posibilă apariție a vânătăilor la câteva zile. Operația de lifting facial nu este una dureroasă, iar edemele și vânătăile vor trece în aproximativ 10  zile. Firele de sutură se vor extrage la 7- 10 zile. După vindecare trebuie să se evite expunerea la soare sau la frig exagerat”, precizează Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum se comportă Salman Khan într-o relație? Dezvăluirile șocante ale Aishwaryei Rai: „M-a agresat fizic...”

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică: Cum întinerim după doar două săptămâni de tratament

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 23 octombrie 2021. Cum au arătat ţinutele din gală şi cine a luat nota minus… 1

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri