Cum se comportă Salman Khan într-o relație? Dezvăluirile șocante ale Aishwaryei Rai: „M-a agresat fizic...”


Până ca Salman Khan să o cunoască pe Iulia Vântur, starul de la Bollywood a avut o relație cu Aishwarya Rai, o actriță extrem de bine cotată în India.


In articol:

În urmă cu aproximativ 20 de ani, Salman Khan și Aishwarya Rai au format un cuplu extrem de apreciat la Bollywood, acolo unde cei doi tineri s-au făcut cunoscuți. Cunoscuții actori au avut o relație extrem de agitată, care nu s-a sfârșit prea bine, pentru că Salman Khan era, potrivit fostei sale iubite, Aishwarya Rai, extrem de gelos și agresiv.

Salman Khan și Aishwarya Rai
Salman Khan și Aishwarya Rai pe vremea când formau un cuplu.

Până să trăiască o superbă poveste de dragoste cu Iulia Vântur, Salman Khan s-a iubit cu Aishwarya Rai, care acum este căsătorită și are chiar și o fetiță cu actualul său soț. Acum mai bine de două decenii, Salman Khan și fosta sa iubită aveau o relație foarte agitată, care s-a sfârșit cu un adevărat scandal mediatic.

Aishwarya Rai a fost agresată de Salman Khan!

Cei doi și-au oficializat relația în anul 1999 și la doar doi ani după fericitul anunț, s-au despărțit cu scandal, spre dezamăgirea publicului care îi susținea până în pânzele albe. Se pare că unul din motivele pentru care Salman Khan și Aishwarya Rai s-au despărțit este faptul că gelozia actorului era, de foarte multe ori dusă la extrem, iar acesta recurgea inclusiv la gesturi foarte violente.

Salman Khan și Aishwarya Rai
Salman Khan și Aishwarya Rai au avut o relație cu năbădăi.

„După ce ne-am separat, mă suna să-mi vorbească urât. Mă suspecta că aş fi avut relaţii cu colegii de la filmări. Am fost asociată cu toţi.

Au fost momente când Salman m-a agresat fizic. Am stat lângă el văzându-i comportamentul atunci când era alcoolic şi în cele mai urâte faze ale manifestării viciului şi ceea ce am primit în schimb a fost abuz ,infidelitate şi jigniri.

Acesta este motivul pentru care am pus punct relaţiei ca orice femeie care are respect de sine.”, a dezvăluit Aishawya pentru publicația T0I.

„Incidentul este adevărat, dar presa a exagerat. Am o relaţie cu Aishwarya. Dacă nu lupţi într-o relaţie înseamnă că nu vă iubiţi. De ce să m-aş certa cu un necunoscut? Aceste lucruri se întâmplă între noi pentru că ne iubim”,  a explicat Salman Khan, cu privire la acest incident.


Abonează-te pe

Citește și:

Ce ar fi obligat-o Salman Khan pe Iulia Vântur să facă în India? Puţine femei ar accepta aşa ceva

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Salman Khan este căsătorit? Dezvăluirea unui avocat

Iulia Vântur se întoarce cu Salman Khan în România

Iulia Vântur, legătură misterioasă cu un fost concurent de la Exatlon! Se întâlnesc...periodic!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri