A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”


Vedeta a dat vestea cumplită pe pagina sa de socializare în urmă cu puțin timp. Cine este persoana pe care a pierdut-o din cauza coronavirusului.


In articol:

  Iulia Vântur este în doliu. Frumoasa vedetă trece prin momente grele, după ce a aflat că un prieten extrem de apropiat a murit în urmă cu puțin timp.

  Unul dintre cei mai talentați compozitori, de la Bollywood, Khan Wajid, a murit. Bărbatul fusese depistat pozitiv cu noul coronavirus, boală care i-a fost fatală.

  În vârstă de 43 de ani, Khan Wahid era extrem de apropiat de familia actorului Salman Khan, cu care Iulia Vântur are o relație de mai mulți ani de zile. Acesta era un pion central în cariera lui Salman Khan, iar vestea morții sale a căzut ca un trăsnet.

  A murit artistul Khan Wajid! Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu
  A murit artistul Khan Wajid! Iulia Vântur și Salman Khan sunt în doliu

  Atunci când a auzit vestea neagă, actorul a fost devastat. Pe rețelele de socializare, a postat un mesaj de adio. La rândul său, Iulia Vântur și-a transmis părerea de rău.

  Citeste si: Iulia Vântur este însărcinată?! „Este o binecuvântare de la Dumnezeu!”

  Iulia Vântur a scris: ”Amabil, blând și foarte talentat. Tu vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna. Îți mulțumesc pentru moștenirea uimitoare pe care ai creat-o. Vocea ta va mângâia inimile noastre. Te iubim, Wajid Bhai. Odihnește-te în pace și dragoste”.


  Citește și:

  Iulia Vântur este însărcinată?! „Este o binecuvântare de la Dumnezeu!”

  Iulia Vântur, anunț despre nunta cu Salman Khan: „Mă simt atât de binecuvântată...”

  Iulia Vântur, anunț șocant despre izolarea în India: „Poliția devine agresivă...”

  Iulia Vântur s-a dus la cimitir unde a depus ofrande! Iubita lui Salman Khan s-a rugat la un zeu hindus să primească un soţ care să-i semene!

  Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

  Clipul zilei pe KFETELE.RO

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Specialisti

  Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri