Iulia Vântur, anunț șocant despre izolarea în India: „Poliția devine agresivă...”


Iulia Vântur se află în izolare în India, alături de iubitul Salman Khan și familia starului de la Bollywood. Vedeta a vorbit despre India, în vremea pandemiei.


In articol:

Iulia Vântur este departe de casă, la mii de kilometri de România, în țara care a adoptat-o cu câțiva ani în urmă. Frumoasa șatenă se află în izolare alături de iubitul său, starul de la Bollywood Salman Khan, și familia acestuia, departe de agitația provocată de noul coronavirus.

Citeste si: Iulia Vântur s-a dus la cimitir unde a depus ofrande! Iubita lui Salman Khan s-a rugat la un zeu hindus să primească un soţ care să-i semene!

Fosta prezentatoare TV a povestit despre viața sa, în India, despre măsurile luate pentru a preveni infectarea cu noul coronavirus și despre cum se simte departe de lumina reflectoarelor și ochii fanilor săi.

iulia vântur, india, salman khan, bollywood, coronavirus
iulia vântur, india, salman khan, bollywood, coronavirus

Iulia Vântur despre izolarea în India. Cum se vede pandemia de coronavirus prin ochii fostei prezenatoare TV

Iulia Vântur și Salman Khan s-au izolat departe de agitația Mumbai-ului și a altor mari orașe din India, așa că cei doi îndrăgostiți au ales să se izoleze în apropiere de Mumbai, într-o zonă foarte liniștită. Mai mult decât atât, șatena se consideră extrem de norocoasă, binecuvântată, pentru că a avut ocazia să se izoleze în casa de vacanță a faimosului actor de la Bollywood, alături de familia lui.

Iulia Vântur alege să privească partea pozitivă a lucrurilor, așa că a rezervat această perioadă pentru meditație și încearcă să se odihnească, pentru a reveni cu forțe proprii în fața fanilor.

iulia vântur, india, salman khan, bollywood, coronavirus
iulia vântur, india, salman khan, bollywood, coronavirus

Citeste si: Salman Khan, iubitul Iuliei Vântur, devastat de durere: "Odihnește-te în pace..."

”Ca peste tot în lume, cu frică în tocul ușii, dar și cu speranța că vom trece repede peste asta.

Unii au înțeles gravitatea situației, i-au luat toate măsurile de precauție, alții bravează inconștient și iresponsabil și ies pe străzi, motiv pentru care poliția devine agresivă, pentru a putea păstra controlul.

Este trist să văd acest cerc vicios. Sărăcia îi forțează pe oameni să iasă din casă. Sunt familii numeroase, care locuiesc într-o cămăruță, care nu au ce să pună pe masă pentru că nu mai au unde să muncească cu ziua, așa cum erau obișnuiți să trăiască. Unii oameni se luptă pentru supraviețuire în India. Este greu de controlat răspândirea virusului într-o ară cu o populație atât de numeroasă ca India, deși s-au luat măsuri eficiente.

Eu sunt binecuvântată, nu am de ce să mă plâng. Lockdown-ul total m-a prins la o casă de vacanță, în afara Mumbaiului, unde suntem complet izolați. Din fericire, locul ne permite să ne mișcăm. Mă gândesc cu tristețe și cu vinovăție la toți acei oameni care locuiesc într-o cămăruță închisă, cu multe alte suflete,” a mărturisit Iulia Vântur pentru VIVA!.

Citeste si: Incredibil! Doliu la Bollywood. După moartea lui Irrfan Khan, încă un actor a pierdut lupta cu boala

 


Abonează-te pe

Citește și:

Iulia Vântur s-a dus la cimitir unde a depus ofrande! Iubita lui Salman Khan s-a rugat la un zeu hindus să primească un soţ care să-i semene!

Nimeni nu bănuia ASTA! Ce secret teribil s-a aflat despre Mihaela Bilic

Iulia Vântur trăiește clipe crunte. „Ai plecat prea devreme. RIP”

Incredibil! Doliu la Bollywood. După moartea lui Irrfan Khan, încă un actor a pierdut lupta cu boala

Iulia Vântur, dezvăluiri neaşteptate despre partidele de amor ale lui Salman Khan! Ce regulă nu încalcă niciodată: "E împotriva credinţelor lui"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul saptamanii

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri