Iulia Vântur, legătură misterioasă cu un fost concurent de la Exatlon! Se întâlnesc...periodic!


Iulia Vântur, legătură misterioasă cu un fost concurent de la Exatlon! Se întâlnesc...periodic!


In articol:

Frumoasa blondă este una dintre cele mai îndrăgite, dar şi misterioase vedete din România. Extrem de discretă cu viaţa personală, protagonista noastra rămâne un personaj interesant, pe care puţini reuşesc să-l "decripteze" cu adevărat.

Iulia Vântur s-a stabilit de câţiva ani în India, acolo unde a renunțat la cariera în televiziune, dar a ales calea...cinematografiei. Românca a jucat deja în producții de la Bollywood, iar în viața privată, pare că relația pe care o are cu Salman Khan este una destul de bună, în ciuda derapajelor amoroase ale celebrului actor.

Citeste si: Iulia Vântur, primele declarații despre sarcină: „Un dar de la Dumnezeu”

Iulia Vântur, legătură misterioasă cu un fost concurent de la Exatlon! Cei doi se antrenează și nu se sfiesc să le arate și fanilor modul în care o fac 

Puțini știu însă că Iulia Vântur nu a rupt de tot legăturile cu România. Dincolo de cele pe care le are, așa cum este firesc, cu familia ei, frumoasa blondină are o relație foarte bună cu Cristi Geamăn, unul dintre faimoșii de la Exatlon, din sezonul 2 și, totodată, unul dintre cei mai apreciați coregrafi din țara noastră.

Iulia și Cristi Geamăn se întâlnesc periodic prin intermediul internetului, întrucât, fosta prezentatoare TV vrea să își păstreze o siluetă de felină, în ciuda pandemiei de coronavirus. Superba blondă nu merge la sală în India, ci preferă să se se mențină făcând exercițiile "faimosului" în timp real. Astfel, cei doi se antrenează și nu se sfiesc să arate și fanilor modul în care o fac, semn că relația lor de prietenie, dar și profesională este una puternică și de urmat pentru doritorii de mișcare.

Citeste si: Iulia Vântur, anunț despre nunta cu Salman Khan: „Mă simt atât de binecuvântată...”

Iulia Vântur îşi doreşte copii

Mi-ar plăcea să am o familie, mi-ar plăcea să am un copil, dar așa cum am mai spus, ideea e că trebuie să vină de la Dumnezeu, acest dar, pentru ca într-adevăr, un copil este un dar. Prioritatea numărul unu e sa fiu fericită. Și asta înseamnă să mă fac eu pe mine fericită, oricum pot. Asta este prioritatea mea numărul unu. Cu familie, fără familie, cu copil, făra copil, știu că vrei sa întrebi asta. Ideea este să fiu fericită ”, dezvăluie vedeta în cadrul unei emisiuni de televiziune.

Întrebată dacă dorește să-și mărească familia Iulia Vâtur a spus faptul că: „ Am răspuns de multe ori la această întrebare. Și am spus că atunci când Cel de Sus va decide că este momentul să am un copil, voi fi bucuroasă. Un copil este dar de la Dumnezeu ”, a spus vedeta acum ceva timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Cu ce se mănâncă APIO

A sărit la bătaie în trafic! Bianca Drăgușanu avea arme albe la ea!

Ce zodie ești dacă te-ai născut în luna OCTOMBRIE

Ce nu se poate mânca cu mâna

Ce înseamnă dacă visezi că faci dragoste

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Ce nu se poate lua în bagajul de mână

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri