Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!


Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!


In articol:

Implantul de buze este una din procedurile îndrăgite de doamne, asta pentru că își fac din prima vizită la cabinetul medicului estetician, buzele dorite! 

Implantul de buze constă în înserarea siliconului în buze, acesta fiind de diferite dimensiuni. Dacă la volumizarea buzelor cu acid hialuronic ești nevoit să mergi la medicul estetician o dată la câteva luni ca să-ți injectezi, la implantul de buze e mult mai simplu: îți faci intervenția o singură dată. 

Citeste si: Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! "Augmentarea buzelor a reprezintat dintotdeauna o procedură căutată și apreciată de sexul frumos!"  

Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică în ce constă această procedură. 

“Augmentarea buzelor a reprezintat dintotdeauna o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! 

În funcție de dorințe, asteptări, dar și de metoda care ne avantajează, putem opta pentru rezultate temporare (fillere-acid hialuronic) sau permanente-implant de Silicon solid 

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! "Rezultatul este permanent și nu necesită vizite periodice la cabinetul medicul estetician" 

Metoda permanentă este ca un implant mamar, din punctul de vedere al structurii, dar adaptat la forma și dimensiunile buzelor. Este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, în funcție de preferințele și caracteristicile anatomice ale pacientei. Chiar dacă are o consistență moale, nu se poate rupe.

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Are o suprafață netedă care reduce potențialul de formare a cicatricilor.

Prin urmare, procedura constă în înserarea siliconului sub anestezie locală, pacientă putând să se bucure de rezultat în aprozimativ 30-40 minute.

Această tehnică se bucură și de câteva avantaje: rezultatul este permanent și nu necesită vizite periodice la cabinetul medicul estetician pentru a reîmprospăta cantitatea de acid hialuronic, este ușor de realizat și în orice moment se poate renunța la ele, fără semne sau cicatrici ori alte probleme”, spune specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.


Citește și:

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Ruby a făcut pasul cel mare? Se pare că vedeta a spus "DA"

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri