Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!


Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!


In articol:

Implantul de buze este una din procedurile îndrăgite de doamne, asta pentru că își fac din prima vizită la cabinetul medicului estetician, buzele dorite! 

Implantul de buze constă în înserarea siliconului în buze, acesta fiind de diferite dimensiuni. Dacă la volumizarea buzelor cu acid hialuronic ești nevoit să mergi la medicul estetician o dată la câteva luni ca să-ți injectezi, la implantul de buze e mult mai simplu: îți faci intervenția o singură dată. 

Citeste si: Blefaroplastia, operația care îți “șterge” anii de pe chip! Ce spune specialistul Kfetele.ro despre această intervenție estetică!

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! "Augmentarea buzelor a reprezintat dintotdeauna o procedură căutată și apreciată de sexul frumos!"  

Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică în ce constă această procedură. 

“Augmentarea buzelor a reprezintat dintotdeauna o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! 

În funcție de dorințe, asteptări, dar și de metoda care ne avantajează, putem opta pentru rezultate temporare (fillere-acid hialuronic) sau permanente-implant de Silicon solid 

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! "Rezultatul este permanent și nu necesită vizite periodice la cabinetul medicul estetician" 

Metoda permanentă este ca un implant mamar, din punctul de vedere al structurii, dar adaptat la forma și dimensiunile buzelor. Este disponibil într-o gamă variată de dimensiuni, în funcție de preferințele și caracteristicile anatomice ale pacientei. Chiar dacă are o consistență moale, nu se poate rupe.

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Are o suprafață netedă care reduce potențialul de formare a cicatricilor.

Prin urmare, procedura constă în înserarea siliconului sub anestezie locală, pacientă putând să se bucure de rezultat în aprozimativ 30-40 minute.

Această tehnică se bucură și de câteva avantaje: rezultatul este permanent și nu necesită vizite periodice la cabinetul medicul estetician pentru a reîmprospăta cantitatea de acid hialuronic, este ușor de

realizat și în orice moment se poate renunța la ele, fără semne sau cicatrici ori alte probleme”, spune specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic Sâmbătă, 24 Aprilie 2021 | Află ce zodie merge la o vizionare de casă!

Divorț BOMBĂ în România! Prezentatoarea i-a dat papucii celui de-al treilea soț

Un nou cuplu la Puterea Dragostei?! Cine și-a declarat dragostea în camera roșie?

Klaus Iohannis, vești proaste în legătură cu relaxarea de la 1 iunie: "Este o dată pe care vă rog să nu o supraevaluaţi"

Oana Roman, adevărul despre relația cu Marius Elisei! "Noi suntem o familie"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Tunsoare "BROS" femei | TOP 5 idei de tunsori "BROS" în 2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri