Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică: Cum întinerim după doar două săptămâni de tratament


Sfidează vârsta prin terapia de ultimă generație, cea mai performantă în domeniul întineririi structurale! Află detalii de la Dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro!


In articol:

 

Uită de laser! Medicina estetică are o nouă ofertă de întinerire, pe baza ablației fracționate, depășind în performanță laserul fracționat. Dr. Daniela Diveică, Medic Chirurg Estetician și Specialistul Kfetele.ro,

explică modul în care funcționează această inovație pentru  întinerirea pielii.

„Dacă ne referim la noua tehnică de întinerire a pielii, trebuie să punctăm, în primul rând, faptul că Tixel reprezintă cea mai nouă, performantă si elitistă tehnologie de rejuvenare a pielii. Practic, are aceeași eficiență cu laserul fracționat CO2, dar cu multe avantaje. Aparatul este folosit de către medici dermatologi și esteticieni și tratează riduri profunde, acnee, cicatrici.

Cu ajutorul lui tratăm: riduri, chiar și riduri profunde și riduri de expresie; acnee, chiar și acnee avansată, papulo-pustuloasă; exces de sebum; rozacee, exces de sebum și piele sensibilă; pete pigmentare; tratament melasmă”, explică dr. Daniela Diveică.

 

Dr. Daniela Diveică în timpul unui tratament
Dr. Daniela Diveică în timpul unui tratament

Rezultate vizibile după prima săptămână

Conform medicului chirurg estetician, primele semne de îmbunătățire a aspectului general al pielii se constată chiar după prima săptămână de la efectuarea tratamentului, deoarece se îndepărtează stratul superficial al pielii, iar tenul capătă un aspect mai luminos.

„În următoarele săptămâni au loc modificările ce țin de componentele dermului, prin creșterea activității celulelor ce conferă suport și structură pielii, ceea ce se concretizează într-un efect de tonifiere, redensificare și împrospătare a pielii. După obținerea rezultatului dorit, tratametul poate fi repetat după câteva luni, pentru a întreține aspectul tânăr al pielii ”, spune dr. Daniela Diveică.

 

Citeste si: Efectele mezoterapiei faciale injectabile! Ce spune Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, despre această procedură iubită de femei?

Citeste si: Ella de la “Puterea Dragostei”, pe patul unei clinici! Ce probleme delicate are tânăra?

 

 

O intervenție rapidă, fără complicații!

În folosirea acestui aparat NU există riscul de sângerare sau hiperpigmentare post inflamatorie, cum, din păcate, se poate întâmpla cu celelate terapii fracționate. Condiția este doar ca pacientul să lase vindecarea să aibă loc într-un proces fiziologic și să nu îndepărteze cu forța crustele apărute pe piele.

Dr. Daniela Diveică
Dr. Daniela Diveică, Medic Chirurg Estetician și Specialistul Kfetele.ro

Cum funcționează această tehnologie?

„Acest aparat transferă exclusiv energie termică pielii (doar căldură, nici un fel de radiație) foarte sigur și rapid, fără durere. Este bazat pe ablație termomecanică. Energia este emisă printr-o matrice de piramide încălzite la o temperatură ridicată (~400C°). Pinii sunt introduși la o adâncine și cu o viteză bine stabilită. Energia termică este apoi transmisă pielii, după un contact rapid de câteva milisecunde. Apa este evaporată instantaneu, rezultând formarea unor microcratere, pe zona tratată. Tratamentul se face fără durere sau cu durere redusă. Recuperarea este rapidă: lipsa semnelor vizibile pe parcursul perioadei de vindecare- cruste milimetrice, mult mai fine și mai discrete decât la laser. Rezultatele sunt rapide, spectaculoase, vizibile și apar după doar 1 săptămână de la efectuarea tratamentului! ”, conchide Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

Se anunță o despărțire ȘOC în showbiz! ”Ne certăm în fiecare zi!”

CITEȘTE: Numarul destinului. Cifra destinului in numerologie

TAUR: Horoscop NOIEMBRIE 2021. Nativii zodiei își pot întemeia familie

Ilinca Vandici a revenit la “Bravo, ai stil! Celebrities”; Victor Slav ramane in echipa emisiunii, avand un rol special in cadrul acesteia

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

CITEȘTE: Cifra destinului influențează viața unei persoane. Cum obții bunăstarea prin intermediul numerologiei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri