Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza


Transpiraţia excesivă! Specialiştii îţi explică cum poţi să elimini acest disconfort din viaţa ta!


In articol:

Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Hiperhidroza pare a fi soluția care te eliberează de această neplăcere!
Hiperhidroza se traduce prin transpirația excesivă care afectează milioane de oameni în întreaga lume. Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, explică în ce constă procedura.

“În lume, aproximativ 3% din populaţie suferă de transpiraţie excesivă".

Transpirația în exces poate afecta diferite părți ale corpului: la nivel facial, palmar, al picioarelor și, cel mai comun, la nivelul subrațului, axilar.
Deși în unele cazuri hiperhidroza este legată de alte boli (n.r precum diabetul), în general, nu există o cauză anume pentru care apare.
Disconfortul, jena de a avea hainele pătate sau ude, mirosul neplăcut sunt motivatori importanți în alegerea tratamentului hiperhidrozei prin injectarea de toxină botulinică.

Citeste si: Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!

Transpiraţia excesivă! Cum scăpăm de ea? "Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte la nivelul axilei" 

Recunoscută mondial pentru efectele deosebite în estomparea ridurilor, toxina botulinică (botoxul) are multe alte întrebuințări medicale.
Procedura se realizează în cabinetul medicului estetician, prin injectarea cu un ac foarte fin a toxinei botulinice în mai multe puncte, la nivelul axilei.

Toxina injectată interferează cu semnalele transmise între terminațiile nervoase și glandele sudoripare și funcționează ca un factor blocant. Pentru confortul pacienților cu o sensibilitate crescută, se poate aplica o cremă anestezică locală sau gheață, astfel încât procedura să devină complet nedureroasă.

Citeste si: Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

 

Efectele se observă în câteva zile și durează până la 6-9 luni. Majoritatea pacienților aleg să facă acest tratament o dată sau de două ori pe an”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică, Specialistul Kfetele.ro.


Citește și:

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Sfatul zilei de astăzi, marți 27 octombrie 2020. Taurii trebuie să aibă răbdare

Carismaticul Mehmet Ozan Dolunay, Cenk, din serialul “Nemilosul Istanbul”, schimbare radicala de look; Fanii au reactionat

Ruby a făcut pasul cel mare? Se pare că vedeta a spus "DA"

Alex Zănoagă a făcut pace cu Jador! Nu mai sunt certați!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri