Ce este vaginoplastia? Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie populară!


Vaginoplastia, intervenția chirurgicală care poate rezolva multe probleme ale femeilor! Specialistul kfetele.ro îți explică ce presupune această operație și când trebuie să o faci!


In articol:

Vaginoplastia este una dintre intervențiile chirurgicale preferate de multe femei. Dr Daniela Diveică, chirurg estetician, explică tot ce presupune această operație, dar mai ales căror femei le este recomandată. Medicul spune că vaginoplastia o pot face inclusiv femeile care au rămas cu probleme serioase după nașterile naturale sau cele care se confruntă cu incontinență urinară de efort.

“Prin intervenția de vaginoplastie se înțelege intervenția chirurgicală de remodelare a vaginului, având ca scop îngustarea si întărirea musculaturii acestuia. Cauzele din care se ajunge să fie necesară o astfel de intervenție sunt multiple: Fie din cauza înaintării în vârstă, fie în urma nașterilor naturale sau a unor copii cu o greutate mare la naștere, mușchii vaginali devin laxi, slăbiți, rezultând o laxitate crescută la nivel vaginal. Mușchii vaginali slăbiți pot crea probleme sexuale sau pot chiar să ducă la lipsa de satisfacție pentru ambii parteneri. Astfel, procedura vizează ca țesutul excesiv vaginal să fie înlăturat și mușchii întăriți.

Ce este vaginoplastia? "Pacientul este spitalizat o noapte, iar ca timp de recuperare vorbim de o perioadă scurtă" 

Cine are nevoie de vaginoplastie? Indicațiile acestei intervenții sunt reprezentate de pacientele care prezintă:

-Un tonus scăzut al pereților vaginali

- Pierderea senzațiilor și a intensității stimulării resimțite în timpul contactului intim

Citeste si: Liftingul de fese, o operație estetică în vogă! Specialistul kfetele.ro îţi spune căror persoane le este recomandată această intervenție

-O deschidere vaginală care este inestetică

-Dificultăți în folosirea absorbantelor interne

-Satisfacție sexuală diminuată;

-Incontinență urinară de efort

Citeste si: Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

Pe lângă toate aceste indicații, mai există și alte alte motive frecvente pentru operația de vaginoplastie: înaintarea în vârstă, fluctuațiile majore în greutate, ridicarea de greutăţi. Vaginoplastia are loc sub anestezie generală și durează aproximativ 1-2 ore. Pacientul este spitalizat o noapte, iar ca timp de recuperare vorbim de o perioadă scurtă”, spune Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Iancu Sterp de la Survivor România este logodit? Chiar el a făcut anunțul: „Avem un an de la logodnă”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri