Totul despre corecția bărbiei! Ce recomanda specialistul: contur sau implant?


Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți spune tot ce trebuie să știi despre corecția de bărbie. Ce este recomandat, conturul sau implantul?


In articol:

Bărbie – contur sau implant? Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică și specialistul Kfetele.ro, îți spune ce trebuie să știi despre corecția bărbiei, o intervenție care are un efect incredibil asupra întregului profil facial.

Cine apelează la corecția de bărbie?

La intervenția asupra bărbiei apelează persoanele cu probleme care trebuie remediate, care sunt nemulțumite de mărime (bărbie prea mare sau prea mică), sau de volumetrie- bărbie prea proeminentă sau bărbie ascunsă, de forma nepotrivită- bărbie prea alungită, “pătrată”, etc, de pielea lăsată (ptoză) sau de grăsimea de sub bărbie (bărbie dublă).

Dr. Daniela Diveica
Dr. Daniela Diveica, specialistul kfetele.ro

“Ca și tehnici de corecție sau rejuvenare vorbim despre procedura nechirurgicală, injectabil cu acid hialuronic specific pentru volumetrie facială; microlipofilling (transfer de grăsime proprie), lipoliză/ liposucție (în cazul bărbiei duble de exemplu). Tehnica chirurgicală este implantul pentru bărbie/ mentonier, cu sau fără corecție osoasă.

 

Citeste si: Efectele mezoterapiei faciale injectabile! Ce spune Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, despre această procedură iubită de femei?

 

Implanturile faciale mentoniere pot fi inserate atât la femei cât și la bărbați, indiferent de vârstă.

Implanturile faciale sunt produse siliconice mai dure sau mai maleabile, care pot fi “cioplite” astfel încât să se potrivească cât mai bine zonei acceptoare.

Mărimea implantului facial este stabilită preoperator, și reajustată intraoperator atunci când este cazul.

Prin această intervenție estetică de mentoplastie se pot corecta: bărbia prea mică, în spate, cu proiecție insuficientă; bărbia prea mare sau lungă; bărbia asimetrică/ strâmbă”, explică Dr.

Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

 

Citeste si: Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

 

Corecția de bărbie – operație, riscuri, rezultate

  “ Riscurile operației sunt aceleași ca pentru orice operație chirurgicală la care se adaugă riscurile unei anestezii generale. Rar, există riscul ca implantul să migreze într-o poziție nedorită, lucru corectabil printr-o nouă intervenție.  Cicatriciile sunt ascunse în cavitatea orală! În cazul implantului mentonier cicatricea poate fi poziționată la nivelul pliului submentonier, o zonă foarte puțin vizibilă.

 

Citeste si: Cum scapi de transpirația excesivă de la subraț? Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, îți dă soluția: Hiperhidroza

 

Operația se desfășoară sub anestezie generală, postoperator durerile fiind contracarate cu ajutorul analgeticelor. Ulterior, implantul facial trebuie menținut cu ajutorul unor pansamente speciale pentru a se evita migrarea.

Pansamentele vor fi schimbate la 2-3 zile, materialul de sutură se extrage la 7-10 zile. Se administrează antibiotice și antiinflamatoare pentru cel puțin 5 zile.

Rezultatul este definitiv. Este posibil ca după un 10-15 ani, din cauza resorbției osoase naturale sau patologice să fie nevoie de o nouă intervenție chirurgicală de înlocuire pentru a compensa deficitul și mai mare de volum”, mai spune Dr. Daniela Diveică, Specialistul Kfetele.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ce înseamnă operația de micșorare a sânilor? Dr. Daniela Diveică, specialistul kfetele.ro explică!

Dezvăluiri în premieră! Cu cine se iubește Cătălin Botezatu în secret

Implantul de buze, o procedură căutată și apreciată de sexul frumos! Specialistul Kfetele.ro îți spune totul despre această intervenție estetică!

Riscurile abdominoplastiei! Specialistul kfetele.ro îţi spune totul despre această intervenţie!

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? Iată soluția specialistului!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Când se plantează lavanda
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Specialisti
Parteneri