Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? Iată soluția specialistului!


Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? Iată soluția salvatoare a specialistului!


In articol:

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze? Este un subiect de care multe femei sunt interesate în această perioadă de izolare şi asta pentru că nu-și mai pot vizita specialiștii pe mâinile cărora se lăsau, până nu demult.

Perioada de izolare le ține departe de clinicile de înfrumusețare pe multe doamne și domnișoare. Acestea nu mai pot merge la specialiști pentru a-și face diverse intervenții estetice la nivelul tenului, al scalpului sau al corpului. Și cum acasă nu putem face anumite tratamente sau proceduri, cum ar fi injecții cu acid hialuronic sau botox, PRP, Mezoterapie sau Peeling, suntem nevoite să găsim soluții temporare care ar putea prelugi efectele tratamentelor făcute la clinici până la debutul perioadei de izolare.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esenţiale pentru masa de Paşte! "Este important să eşalonăm meniul"

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? "Cu cât țesuturile, mucoasele- în cazul buzelor- sunt mai hidratate, adică cu cât noi ne hidratăm mai mult, cu atât acidul hialuronic rezistă mai mult!" 

Dacă pentru scalp și ten putem face diverse măști cu produse “alimentare”, să spunem așa, pentru a prelungi un pic remanența acidului hialuronic injectat în buze, avem o singură soluție, după cum susțin specialiștii. 

Acidul hialuronic este resorbabil, fiind hidrofil, el atrage apa în țesături, se comportă ca un “burete”. Cu cât țesuturile, mucoasele- în cazul buzelor- sunt mai hidratate, adică cu cât noi ne hidratăm mai mult, cu atât acidul hialuronic rezistă mai mult! Aceasta este însă doar o soluție temporară de a putea prelungi un pic remanența acidului injectat ”, explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Citeste si: Ce alimente din supermarket evităm în perioada pandemiei? Recomandările unui nutriţionist celebru!

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de pâine neagră pe care o poți face rapid și ușor acasă

Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!

8 MARTIE 2021. IDEI de cadouri pentru femei: Topul cel mai bune idei de cadouri pentru mamă, iubită, bunică, soacră, soră, soție, FIICĂ, șefă sau colegă de 08.03.2021!

Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Două feluri de rețete de biscuiți de casă: crocanți sau pufoși

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri