Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? Iată soluția specialistului!


Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? Iată soluția salvatoare a specialistului!


In articol:

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze? Este un subiect de care multe femei sunt interesate în această perioadă de izolare şi asta pentru că nu-și mai pot vizita specialiștii pe mâinile cărora se lăsau, până nu demult.

Perioada de izolare le ține departe de clinicile de înfrumusețare pe multe doamne și domnișoare. Acestea nu mai pot merge la specialiști pentru a-și face diverse intervenții estetice la nivelul tenului, al scalpului sau al corpului. Și cum acasă nu putem face anumite tratamente sau proceduri, cum ar fi injecții cu acid hialuronic sau botox, PRP, Mezoterapie sau Peeling, suntem nevoite să găsim soluții temporare care ar putea prelugi efectele tratamentelor făcute la clinici până la debutul perioadei de izolare.

Citeste si: Lygia Alexandrescu, sfaturi esenţiale pentru masa de Paşte! "Este important să eşalonăm meniul"

Cum poți prelungi remanența acidului hialuronic din buze, în această perioadă? "Cu cât țesuturile, mucoasele - în cazul buzelor - sunt mai hidratate, adică cu cât noi ne hidratăm mai mult, cu atât acidul hialuronic rezistă mai mult!" 

Dacă pentru scalp și ten putem face diverse măști cu produse “alimentare”, să spunem așa, pentru a prelungi un pic remanența acidului hialuronic injectat în buze, avem o singură soluție, după cum susțin specialiștii. 

Acidul hialuronic este resorbabil, fiind hidrofil, el atrage apa în țesături, se comportă ca un “burete”. Cu cât țesuturile, mucoasele - în cazul buzelor - sunt mai hidratate, adică cu cât noi ne hidratăm mai mult, cu atât acidul hialuronic rezistă mai mult! Aceasta este însă doar o soluție temporară de a putea prelungi un pic remanența acidului injectat”, explică Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician.

Citeste si: Ce alimente din supermarket evităm în perioada pandemiei? Recomandările unui nutriţionist celebru!

 


Citește și:

Horoscop zilnic marți, 20 octombrie 2020! Află ce zodie ar trebui să încheie o relaţie care nu-i mai aduce fericire!

Mădălina și George de la Puterea Dragostei, la un pas să formeze un cuplu! Au, totuşi, câteva reţineri: "Dacă îmi ascult doar sufletul..."

S-a stabilit oficial locul în care te poți infecta cel mai rapid cu Covid!

Conflictul dintre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș nu se mai termină! "Nu are o chiftea în burtă! Îmi este milă..."

Cum să te menții tânără, folosind terapii moderne!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Maria Ghiorghiu, profeţie cutremurătoare: "Să ne confruntăm cu o foamete la nivel mondial"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri