Tort raw vegan cu suc de portocale! Incearca reteta Ioanei Ginghina!

Tort raw vegan cu suc de portocale! Incearca reteta Ioanei Ginghina!

Ioana Ginghina iti recomanda pe blogul sau o reteta delicioasa de tort raw-vegan.

 

"Am folosit un inel de tort de 25 de cm, deci destul de marisor, caci vreau sa mananc din el toata saptamana.
Blatul
Migdale o cana şi o cana nuca romaneasca care au fost lasate la inmuiat 8 ore.
Daca vreti sa dati “viteza” procesului de inmuiere, puteti sa puneti apa fierbinte peste ele, insa nu vor mai avea aceleasi proprietati.
2 cani de fructe uscate, inmuiate şi ele cca o ora
Am folosit un mixt de fructe exotice.
Se proceseaza prima data nucile şi migdalele şi apoi se adauga fructele uscate.
Primul blat se intinde in forma de tort şi se da la congelator.
Crema cu portocale
500g caju inmuiat cca o ora
1/2 cana suc de portocale
75 g unt de cocos
3-4 linguri de miere.
Ingredientele se proceseaza la blender, toate, mai putin unul topit de cocos, care se adauga la final, cand crema este gata.
Apoi se intinde in forma de tort, peste blat.
Eu am decorat cu afine congelate şi am lasat tortul pana a doua zi la congelator.
Pentru a fi mancat trebuie scos cu 20 de minute inainte la temperaturi camerei.", scrie Ioana pe blog.

"Am folosit un inel de tort de 25 de cm, deci destul de marisor, caci vreau sa mananc din el toata saptamana.



Blatul

Migdale o cana şi o cana nuca romaneasca care au fost lasate la inmuiat 8 ore.

Daca vreti sa dati “viteza” procesului de inmuiere, puteti sa puneti apa fierbinte peste ele, insa nu vor mai avea aceleasi proprietati.

2 cani de fructe uscate, inmuiate şi ele cca o ora

Am folosit un mixt de fructe exotice.

Se proceseaza prima data nucile şi migdalele şi apoi se adauga fructele uscate.

Primul blat se intinde in forma de tort şi se da la congelator.

Crema cu portocale

500g caju inmuiat cca o ora
1/2 cana suc de portocale
75 g unt de cocos
3-4 linguri de miere.

Ingredientele se proceseaza la blender, toate, mai putin unul topit de cocos, care se adauga la final, cand crema este gata.

Apoi se intinde in forma de tort, peste blat.

Eu am decorat cu afine congelate şi am lasat tortul pana a doua zi la congelator.

Pentru a fi mancat trebuie scos cu 20 de minute inainte la temperaturi camerei.", scrie Ioana pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Antonia, fotografii direct de pe patul de spital! Cu ce probleme s-a confruntat artista, dar și ce mesaj a postat pe rețelele de socializare? "O experiență traumatică și periculoasă!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Planurile de viitor pe care Dana Roba le are, după împăcarea cu iubitul ei! Este sau nu, make-up artista, pregătită să devină mamă pentru a treia oară?

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!