Tort raw vegan cu suc de portocale! Incearca reteta Ioanei Ginghina!

Tort raw vegan cu suc de portocale! Incearca reteta Ioanei Ginghina!
Tort raw vegan cu suc de portocale! Incearca reteta Ioanei Ginghina!

Ioana Ginghina iti recomanda pe blogul sau o reteta delicioasa de tort raw-vegan.

 

"Am folosit un inel de tort de 25 de cm, deci destul de marisor, caci vreau sa mananc din el toata saptamana.
Blatul
Migdale o cana şi o cana nuca romaneasca care au fost lasate la inmuiat 8 ore.
Daca vreti sa dati “viteza” procesului de inmuiere, puteti sa puneti apa fierbinte peste ele, insa nu vor mai avea aceleasi proprietati.
2 cani de fructe uscate, inmuiate şi ele cca o ora
Am folosit un mixt de fructe exotice.
Se proceseaza prima data nucile şi migdalele şi apoi se adauga fructele uscate.
Primul blat se intinde in forma de tort şi se da la congelator.
Crema cu portocale
500g caju inmuiat cca o ora
1/2 cana suc de portocale
75 g unt de cocos
3-4 linguri de miere.
Ingredientele se proceseaza la blender, toate, mai putin unul topit de cocos, care se adauga la final, cand crema este gata.
Apoi se intinde in forma de tort, peste blat.
Eu am decorat cu afine congelate şi am lasat tortul pana a doua zi la congelator.
Pentru a fi mancat trebuie scos cu 20 de minute inainte la temperaturi camerei.", scrie Ioana pe blog.

"Am folosit un inel de tort de 25 de cm, deci destul de marisor, caci vreau sa mananc din el toata saptamana.



Blatul

Migdale o cana şi o cana nuca romaneasca care au fost lasate la inmuiat 8 ore.

Daca vreti sa dati “viteza” procesului de inmuiere, puteti sa puneti apa fierbinte peste ele, insa nu vor mai avea aceleasi proprietati.

2 cani de fructe uscate, inmuiate şi ele cca o ora

Am folosit un mixt de fructe exotice.

Se proceseaza prima data nucile şi migdalele şi apoi se adauga fructele uscate.


Primul blat se intinde in forma de tort şi se da la congelator.

Crema cu portocale

500g caju inmuiat cca o ora
1/2 cana suc de portocale
75 g unt de cocos
3-4 linguri de miere.

Ingredientele se proceseaza la blender, toate, mai putin unul topit de cocos, care se adauga la final, cand crema este gata.

Apoi se intinde in forma de tort, peste blat.


Eu am decorat cu afine congelate şi am lasat tortul pana a doua zi la congelator.

Pentru a fi mancat trebuie scos cu 20 de minute inainte la temperaturi camerei.", scrie Ioana pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Alina Pușcău, despre o copilărie în care a resimțit foarte mult lipsa părinților! Cum a fost vedeta TV implicată într-un accident, la vârsta de doar 6 anișori? "Am avut așa un Dumnezeu!"

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Vești de ultimă oră despre starea lui Dan Petrescu. Fiicele lui au venit de urgență în țară: „A slăbit 30 de kilograme”

Veronica se pregătește pentru una dintre cele mai mari schimbări din viața sa. CE SE VA ÎNTÂMPLA cu parcursul ei în emisiune: "Dacă ați ști cât de greu și cât de...". MESAJUL concurentei din Casa Iubirii stârnește reacții: "O să aleg cu grijă"

Carmen Tănase a dezvăluit publicului larg, ce pensie primește! Este sau nu, mulțumită, actrița, cu venitul pe care îl are? "Doar când se eliberează un loc, când moare cineva, vine rândul altcuiva!"

Dorobanțu o invită pe Veronica în camera roșie, iar Ahmed fierbe de gelozie! Incredibil ce se va întâmpla în ediția de joi, 11 decembrie, din „Casa iubirii”, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies