Tort Raffaello cu crema de ciocolata alba


Cel mai bun tort Raffaello cu crema de ciocolata alba. Gustul te cucereste de la prima inghititura.

Ingrediente:

Pentru blat:
250 grame de albusuri (8 albusuri aprox)
150 grame de zahar
100 grame de nuca de cocos
40 grame de faina alba de grau
o lingura de esenta de vanilie
25 grame de unt pentru uns tava



Pentru crema:
250 mascarpone
150 ciocolata alba
200 smantana 30%
esenta de vanilie

Pentru insiropat:
2 linguri de lapte de cocos
100 ml de apa
o lingura de zahar

Pentru bomboane:
patru linguri de nuca de cocos

Pentru ornat:
doua linguri de nuca de cocos



Mod de preparare tort Rafaello cu crema de ciocolata alba:

Pentru blat:
Incepem prin a aprinde cuptorul la 160 de grade si a pregati o tava rotunda de tort, cu peretii detasabili. Punem pe fundul acesteia hartie de copt.

Citeste continuarea aici.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


(auxiliare)

Cele mai sexy imagini cu Bianca Comănici de la ”Puterea Dragostei”! Ce ascunde, sub haine, concurenta emisiunii? FOTO!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri