Tort cu mousse de piersici! Un deliciu pentru zilele de toamna!


Tort cu mousse de piersici! Un deliciu pentru zilele de toamna!

Aceasta reteta de tort este delicioasa si se prepara foarte usor. Iata ce ai de facut.

 

Ingrediente
1 pachet piscoturi, 2 borcane mari cu compot de piersici, 500 ml frisca, 2 pachete gelatina, 5 oua, o cana zahar, esenta de lamaie sau de portocala, fructe pentru ornat.
Mod de preparare
Piersicile din compot se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender pana devin o pasta.
Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi. Intre timp se bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri cu compot. Se amesteca bine ouale cu un tel, sa nu formeze cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua, apoi se pune si esenta.
Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit iar piscoturi. Se tine la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe, dupa imaginatia fiecaruia.
Sursa

Ingrediente

1 pachet piscoturi, 2 borcane mari cu compot de piersici, 500 ml frisca, 2 pachete gelatina, 5 oua, o cana zahar, esenta de lamaie sau de portocala, fructe pentru

ornat.

Mod de preparare

Piersicile din compot se pun la scurs. Cand s-au scurs se dau prin blender pana devin o pasta. Se pun ouale si zaharul intr-un castron. Se bat putin pana se omogenizeaza zaharul, apoi se pun pe baie de aburi. Intre timp se bate frisca tare si se da la frigider. Gelatina se pune la inmuiat in 3 linguri cu compot.
Se amesteca bine ouale cu un tel, sa nu formeze cocoloase. Cand s-a ingrosat si arata ca o smantana se ia de pe foc. Gelatina se topeste si se adauga in crema de oua, apoi se pune si esenta. Se lasa putin la racit. Se adauga piureul de piersici in frisca. Crema racita se adauga si ea in frisca. Se tapeteaza o forma cu folie de plastic. Se pune un rand de piscoturi, unul de crema, piscoturi, crema si la sfarsit iar piscoturi. Se tine la frigider cateva ore pana se intareste crema. Se orneaza cu frisca si fructe, dupa imaginatia fiecaruia.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Cine este RALUKA. Ce nume are artista în buletin

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

CITEȘTE: Cine este THEO ROSE. Ce nume are artista în buletin

CITEȘTE: Cine este CARLA'S DREAMS. Biografie: nume real, dată nașterii, studii, vârstă, divorț, iubită

DESCOPERĂ: Ce se întâmplă dacă pui balsam în vopseaua de păr

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

DESCOPERĂ: Cadouri de SECRET SANTA sub 50 de lei. 5 idei care să te inspire

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri