Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!
Tiramisu de vara cu fructe de padure! Sigur nu ai mai mancat asa ceva!

Acest desert se face in mai putin de 25 de minute iar o portie are 252 de calorii.

 

Ingrediente
50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure
Mod de preparare
Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde. Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans. Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.
Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis.
Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc. Adauga mascarpone si bate pentru a combina.
Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.
Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte.
CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator.
sursa

Ingrediente

50ml de socata
85g piscoturi
2 oua mare, separate
50g zahar pudra
250ml mascarpone
Jumatate de lingurita de extract de vanilie
400g fructe de padure

Mod de preparare

Amesteca socata cu 50ml de apa rece si inmoaie fiecare piscot timp de cateva secunde.

Aranjeaza-le la baza unei tavi, cat mai strans. Pune o greutate deasupra lor pentru a se presa bine si pune la frigider cel putin 30 de minute.

Pune galbenusurile de ou si zaharul intr-un vas rezistent la caldura si, folosind un mixer electric, bate timp de 10 minute deasupra unei oale cu apa calda, pana cand galbenusurile devin galben deschis. Indeparteaza de pe foc si mixeaza pana cand se racesc.
Adauga mascarpone si bate pentru a combina. 

Intr-un alt vas, bate albusurile de ou cu extractul de vanilie pana cand obtii o spuma ferma. Incorporeaza in amestecul de mascarpone usor.

Scoate piscoturile de frigider, adauga deasupra fructele de padure si crema de mascarpone. Lasa la frigider peste noapte. CU cateva ore inainte de a servi, pune la congelator. 

sursa

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Care este copilul preferat al Mamei Geta. Iancu Sterp a vrut să afle totul: „Cu cine am ținut eu casa asta și gospodăria?”

Ce trebuie să faci neapărat în 2025, în funcție de zodie! Mai ai doar câteva zile la dispoziție

Boala cu care a fost diagnosticat Ion Drăgan. Artistul ar fi trecut prin mai multe operații dificile

CINE ESTE PERSOANA care face dezvăluiri sfâșietoare despre Ion Drăgan? Au vorbit cu puțin timp înainte ca artistul să moară... iar acum rupe tăcerea: "Mi-a mărturisit că...". Ca să nu existe loc de interpretări, momentul CONVERSAȚIEI a fost făcut public

Cu ce boală a fost diagnosticat Ion Drăgan și ce operații ar fi suferit. Mesajele artiștilor după decesul interpretului: ”Nu așa ne-a fost vorba.”

Mama Veronicăi intră în „Casa iubirii” să-l cunoască pe Ahmed! Aflați cum va reacționa concurenta în ediția de joi, 25 decembrie, difuzată de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

A murit cunoscutul om de afaceri gălățean, Corneliu Istrate


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies