Tiramisu cu limoncello este o reteta simpla, fara coacere. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar cei mici vor adora acest preparat.
Ingrediente:
lapte, usor caldut
1 pachet de piscoturi
cca 230 gr mascarpone, la temperatura camerei
cca 230 gr frisca+ 300 gr
cca 50 gr zahar fin
Mod de preparare tiramisu cu limoncello:
Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
1. Amesteca 230 gr frisca cu mascarpone, zahar si 2 linguri de limoncello.
2. Amesteca restul de lapte cu limoncello (cca 75 ml limoncello si 175 ml lapte).
3. Cufunda fiecare piscot in bolul cu limoncello si lapte, apoi pune-le pe toate intr-un platou, intr-un singur strat.
4. Intinde crema obtinuta peste stratul de piscoturi.
5. Acopera cu alt strat de piscoturi, iar cu crema si tot asa pana la final.
6. Decoreaza cu 300 gr de frisca si baga in frigider pentru cel putin 8 ore.