Supa din 52 de catei de usturoi - cel mai bun tratament natural pentru zeci de boli!


Usturoiul este unul dintre cele mai sanatoase alimente de pe planeta si iti mentine sanatatea la cote maxime. Lupta cu inflamatiile, raceala, infectiile si intareste imunitatea.

 

Aceasta supa din 52 de catei de usturoi incorporeaza toate beneficiile pe care acesta le are asupra sanatatii.
Ingrediente (4 portii)
26 catei de usturoi cu coaja
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de unt
Jumatate de lingurit pudra cayenne
1 lingura cu varf de turmeric
Jumatate de cana de ghimbir proaspat
Doua cani si un sfert de eapa tocata
O lingurita si jumatate de cimbru proaspat tocat
26 catei de usturoi curatat de coaka
Jumatate de cana de lapte de cocos sau orice alt lapte iti place
Trei cani si jumatate de supa de legume
4 felii de lamaie
Mod de preparare
Preincalzeste cuptorul.
Pune primii 26 de catei de usturoi intr-un vas, adauga uleiul de masline, presare sare si amesteca. Pune intr-o tava de copt si acopera in folie Coace pana cand devine auriu, aproximativ 45 de minute. Lasa usturoiul la racit, apoi curata de coaja si transfera pulpa intr-un vas mic.
Topeste untul la foc mediu. Adauga peste el ceapa, cimbru, ghimbirul, turmericul, pudra cayenne si gateste timp de 6 minute, pana cand ceapa devine transparenta.
Dintre cateii de usturoi, zdrobeste 12 si pune-i de o parte.
Adauga restul de 14 catei in amestecul cu ceapa, alaturi de usturoiul copt. Gateste inca 3 minute.
Adauga supa de pui, acopera si lasa la fiert 20 de minute. Fa un piure din supa pana cand obtii o textura omogena. Adauga laptele si mai fierbe putin.
La final, adauga restul de 12 catei de usturoi zdrobiti si amesteca bine. Asezoneaza si serveste imediat.
sursa

Aceasta supa din 52 de catei de usturoi incorporeaza toate beneficiile pe care acesta le are asupra sanatatii.

Ingrediente (4 portii)

26 catei de usturoi cu coaja
2 linguri de ulei de masline
2 linguri de unt
Jumatate de lingurit pudra cayenne
1 lingura cu varf de turmeric
Jumatate de cana de ghimbir proaspat
Doua cani si un sfert de eapa tocata
O lingurita si jumatate de cimbru proaspat tocat
26 catei de usturoi curatat de coaka
Jumatate de cana de lapte de cocos sau orice alt lapte iti place
Trei cani si jumatate de supa de legume
4 felii de lamaie

Mod de preparare

Preincalzeste cuptorul.

Pune primii 26 de catei de usturoi intr-un vas, adauga uleiul de masline, presare sare si amesteca. Pune intr-o tava de copt si acopera in folie Coace pana cand devine auriu, aproximativ 45 de minute. Lasa usturoiul la racit, apoi curata de coaja si transfera pulpa intr-un vas mic.

Topeste untul la foc mediu. Adauga peste el ceapa, cimbru, ghimbirul, turmericul, pudra cayenne si gateste timp de 6 minute, pana cand ceapa devine transparenta.

Dintre cateii de usturoi, zdrobeste 12 si pune-i de o parte.

Adauga restul de 14 catei in amestecul cu ceapa, alaturi de usturoiul copt. Gateste inca 3 minute.

Adauga supa de pui, acopera si lasa la fiert 20 de minute. Fa un piure din supa pana cand obtii o textura omogena. Adauga laptele si mai fierbe putin.

La final, adauga restul de 12 catei de usturoi zdrobiti si amesteca bine. Asezoneaza si serveste imediat.

sursa

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Drama prin care trece Tily Niculae după ce a devenit mamă: „Trec printr-un șoc”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri