Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Am mâncat o oală de 2l la o masă... cam atât de bună a ieșit!"

Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls!
Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "Am mâncat o oală de 2l la o masă... cam atât de bună a ieșit!"

Aceasta obișnuiește să își surprindă urmăritorii cu diverse rețete, printre care și supă cremă de leurdă.

Ramona Dumitrescu face parte din echipa Radio Impuls, în prezent, însă dintotdeauna aceasta a cochetat și cu bucătăria. Astfel, pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, se regăsesc nenumărate rețete pe care aceasta le-a pregătit de-a lungul timpului. Printre acestea, s-a aflat și rețeta pe care o puteți prepara chiar și în perioada de post, și anume: supă cremă de leurdă.

Pe lângă ingredientele necesare, care sunt la îndemâna oricui, aceasta s-a asigurat că modul de preparare este unul pe cât de simplu, pe atât de amuzant, așa cum și-a obișnuit publicul din mediul online. Dacă tot se apropie sărbătorile pascale, și bineînțeles că înainte există și o perioadă de post, această supă cremă trebuie neapărat să se afle pe lista noastră de bucate, fiind extrem de bună, dar și sănătoasă.

Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu

Citește și: Galette cu prune și căpșune, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls! "V-a fost dor de mine? Azi facem o rețetă super oltenească: galette de mure cu prune, căpșune și alte cele!"

Citește și: Tort de dovleac cu cremă de mascarpone, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls. "Într-un bol se amestecă ingredientele uscate ale blatului, în altul cele umede."

"Rețetă de post: Supă cremă de LEURDĂ! Am mâncat o oală de 2l la o masă… CAM ATÂT DE BUNĂ A IEȘIT! Gata, nu mai țip.", a fost descrierea Ramonei Dumitrescu, la filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.  

Ingrediente

  • Vreo 4 legături de leurdă
  • 250-300 g cartofi
  • 1 morcov mare
  • 1 păstârnac
  • 1 ceapă potrivită
  • Puțină țelină
  • Sare, piper și zeamă de lămâie- după gustul fiecăruia

Mod de preparare

  1. "Călim ceapa vreo 10 minute, la foc mic.
  2. Adaugăm țelina, păstârnacul, morcovul și călim câteva minute, după care punem 1l jumătate de apă.
  3. După vreo 20 de minute punem cartofii tăiați cubulețe și cozile leurdei. Mai lăsăm 20 de minute- sau până se înmoaie cartofii.
  4. Adăugăm și leurda, mai lăsăm să fiarbă câteva minute și blenduim.
  5. Zeama de lămâie și piper proaspăt la final și GATA!
  6. Eu am mai pus și muguri de pin+ caju trași la tigaie! DELICIOS! Poftă bună, frumoșilor!.", a explicat Ramona Dumitrescu, pas cu pas, în descrierea filmulețului postat pe pagina sa de Instagram. 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Tort de dovleac cu cremă de mascarpone, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu de la Radio Impuls. "Într-un bol se amestecă ingredientele uscate ale blatului, în altul cele umede."

Cine este prietena ta cea mai bună, în funcție de zodie

Veștile de care românii se temeau! Legea tocmai a fost publicată în Monitorul Oficial. Taxele și impozitele vor exploda începând cu ianuarie 2026

Cine era Cristina Grossu, soția fostului campion de raliuri Greg Biffle. Toată familia pilotului a murit în cumplitul accident aviatic

Alina Sorescu, copleșită de emoții, în cadrul emisiunii „În Oglindă”. Cine a salvat-o după divorț: „Acum mă simt în acel punct”

Hande Erçel iubește din nou: „Este o situație foarte nouă!” Iată cine este chipeșul bărbat care i-a furat inima celebrei actrițe

Tragedie într-o școală din Rusia. Un elev de 10 ani a fost ucis de un coleg de 15 ani. Criminalul a filmat atacul


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies