Aceasta obișnuiește să își surprindă urmăritorii cu diverse rețete, printre care și supă cremă de leurdă.
Ramona Dumitrescu face parte din echipa Radio Impuls, în prezent, însă dintotdeauna aceasta a cochetat și cu bucătăria. Astfel, pe conturile sale de socializare, în special pe Instagram, se regăsesc nenumărate rețete pe care aceasta le-a pregătit de-a lungul timpului. Printre acestea, s-a aflat și rețeta pe care o puteți prepara chiar și în perioada de post, și anume: supă cremă de leurdă.
Pe lângă ingredientele necesare, care sunt la îndemâna oricui, aceasta s-a asigurat că modul de preparare este unul pe cât de simplu, pe atât de amuzant, așa cum și-a obișnuit publicul din mediul online. Dacă tot se apropie sărbătorile pascale, și bineînțeles că înainte există și o perioadă de post, această supă cremă trebuie neapărat să se afle pe lista noastră de bucate, fiind extrem de bună, dar și sănătoasă.
Supă cremă de leurdă, rețeta pregătită de Ramona Dumitrescu
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
"Rețetă de post: Supă cremă de LEURDĂ! Am mâncat o oală de 2l la o masă… CAM ATÂT DE BUNĂ A IEȘIT! Gata, nu mai țip.", a fost descrierea Ramonei Dumitrescu, la filmulețul postat pe pagina sa de Instagram.
Ingrediente
- Vreo 4 legături de leurdă
- 250-300 g cartofi
- 1 morcov mare
- 1 păstârnac
- 1 ceapă potrivită
- Puțină țelină
- Sare, piper și zeamă de lămâie- după gustul fiecăruia
Mod de preparare
- "Călim ceapa vreo 10 minute, la foc mic.
- Adaugăm țelina, păstârnacul, morcovul și călim câteva minute, după care punem 1l jumătate de apă.
- După vreo 20 de minute punem cartofii tăiați cubulețe și cozile leurdei. Mai lăsăm 20 de minute- sau până se înmoaie cartofii.
- Adăugăm și leurda, mai lăsăm să fiarbă câteva minute și blenduim.
- Zeama de lămâie și piper proaspăt la final și GATA!
- Eu am mai pus și muguri de pin+ caju trași la tigaie! DELICIOS! Poftă bună, frumoșilor!."