Specialistul Kfetele.ro, Ioan Burculet: Octombrie, luna schimbarilor pentru Romania? (abordare astrologica)


Din punct de vedere astrologic manifestarea revolutiei lunare pentru intervalul care urmeaza va aduce Romania intr-un punct in care independent de vointa noastra Destinul va favoriza o serie de schimbari vizibile si ireversibile.

Este intervalul in care Romania se pregateste sa paseasca in noul an astrologic astfel incat, imediat dupa ziua de 9 Octombrie a.c. semnalele vor fi vizibile. Cu siguranta nici nu a inceput bine luna Octombrie si actualul guvern a fost criticat pentru deciziile luate in decursul anului 2018, de catre Consiliul Uniunii Europene, acesta fiind in acelasi timp primul semnal si confirmare; referitor la legile justitiei aceste aspecte au fost vizibile din toamna anului 2017, mai concret 17 Octombrie in astrograma Romaniei. Luna aspectat negativ in casa a IX-a avea sa aduc aceste schimbari iminente cum de altfel luna Octombrie va conduce la schimbarea guvernului!

Nu intamplator fenomenul de Luna Noua care se va manifesta in constelatia Balanta din 9 Octombrie a.c. moment in care cu ceva zile inainte va avea loc si referendumul, are corespondent cu a IV-a casa simbolistica tarii noastre. Intervalul 4 – 13 octombrie va fi unul important care va starni nemultumiri in randul agricultorilor, crescatorilor de animale, proteste din randul opozitiei si a sindicatelor. Tot in acest interval vor fi anuntate greve una dupa cealalta pentru situatia finainciara care risca sa degenereze si va aduce populatia intr-un punct de saturatie. Astrologic va fi un moemnt care va duce iminent catre declin.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare >>>


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Gabriela Cristea, mesaj emoționant. Toată lumea a început să plângă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri