Te doare capul astazi? Iata ce explicatie da Ioan Burculet, specialistul Kfetele.ro in ASTROLOGIE si PREVIZIUNI, starilor de rau pe care multi dintre noi le simtim in aceasta perioada


Ioan Burculet, specialist in astrologie, explica de ce azi multe persoane pot avea dureri de cap, stari de rau si predispozitie la accidente.

Ioan Burculet este specialistul Kfetele.ro in astrologie si previziuni. Acesta sustine ca azi este o zi plina de incarcatura astrala.

"Astazi, pe intreg parcursul zilei, avem la dispozitie o conjunctura care ne poate aduce dureri de cap tuturora. Dincolo de simbolistica semnului zodiacal din care facem parte.
Marte, Nodul Sud si Luna Neagra, focusate intr-un unghi al carui varf este de 90 grade va aduce precipitarea in dialogurile cu ceilalti din jur, agresivitatea si violenta fizica sau domestica, latura autodistrugerii si va trebui sa estompam. Da! Este cuvantul cel mai potrivit pentru pornirile noastre.
Prezenta Lunii in constelatia Berbec, aduce un surplus dinamic pe care va trebui sa il folosim pozitiv in actiunile noastre profesionale, activitatile sportive.
Planul social va fi marcat de neintelegeri si predispune la acuze, accidentari, incendii, suiciduri, necumpatare, stari conflictuale in interiorul caminului.

Citeste continuarea pe wowbiz.ro.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Ceartă la „Bravo, ai stil! Celebrities” între o concurentă și un jurat! Calina Dumitrescu și Cătălin Botezatu au ajuns la vorbe grele!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri