Sos picant, de post! E gata imediat si poti sa-l mananci cu orice!


Sos picant, de post! E gata imediat si poti sa-l mananci cu orice!

Aceasta reteta de sos este delicioasa si poate fi consumata cu orice fel de mancare.

 

Ingrediente: 10 ardei grasi, rosii si verzi, 6 rosii potrivite, 3 cepe de marime potrivita, 6 linguri untdelemn, 1 lingura otet, 5 catei de usturoi,
o jumatate lingura piper macinat, sare, dupa gust
1 ardei iute, 2 linguri apa.
Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in untdelemn pana devine galben-aurie, se adauga ardeii (si cel iute) taiati fideluta. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se adauga la ceapa si ardei, se amesteca, se pun sarea, piperul, usturoiul (bine zdrobit), otetul si apa. Se fierb, 25 minute, la foc mic.
Sursa

Ingrediente: 10 ardei grasi, rosii si verzi, 6 rosii potrivite, 3 cepe de marime potrivita, 6 linguri untdelemn, 1 lingura otet, 5 catei de usturoi,o jumatate lingura piper macinat, sare, dupa gust1 ardei iute, 2 linguri apa.



Mod de preparare: Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in untdelemn pana devine galben-aurie, se adauga ardeii (si cel iute) taiati fideluta. Rosiile se decojesc, se taie cubulete si se adauga la ceapa si ardei, se amesteca, se pun sarea, piperul, usturoiul (bine zdrobit), otetul si apa. Se fierb, 25 minute, la foc mic.

Sursa

 


Abonează-te pe

Citește și:

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Dieta de slăbit 7 kg într-o săptămână. Principii de bază și sugestie de meniu

Cum să slăbești 4 kilograme în 14 zile cu paste făinoase

Oana Roman a ajuns pe mâna medicului estetician. Ce intervenții și-a făcut vedeta

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Cooking
Parteneri