Şi-a sărutat copiii de noapte bună, apoi a căzut din picioare şi a murit. Cazul care a şocat o ţară întreagă


O mamă cu trei copii a leşinat şi a murit la scurt timp după ce a sărutat micuţii de noapte bună. Femeia a fost transportată de urgenţă la spital şi medicii s-au chinuit să îi salveze viaţa. A decedat însă o zi mai târziu, lăsând în urmă o familie îndurerată. O campanie de strângere de fonduri a fost demarată pentru înmormântare şi până acum s-a strâns deja jumătate din suma necesară.

Soţul îndurerat face parte din comunitatea motocicliştilor, astfel că oameni din toată ţara vor veni pe două roţi la înmormântarea soţiei sale. Motocicliştii sunt cunoscuţi ca fiind foarte uniţi în a-şi ajuta confraţii, chiar dacă nu îi cunosc.

O campanie de strângere de fonduri a fost demarată pe internet, şi au fost strânse deja mai bine 3.800 de lire până la acest moment, din necesarul de 8.000 de lire pentru înmormântare.

'A fost o mamă iubitoare, un prieten de nădejde şi o soţie minunată, întotdeauna a vrut să-i ajute pe alţii. Copii sunt bine, sunt foarte mândru de ei şi îi voi creşte cum voi putea mai bine' a declarat soţul femeii, Rich.

sursa: libertatea.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri