Serban Copot a gatit somon la cuptor alaturi de fiul lui. Iata reteta!

Serban Copot a gatit somon la cuptor alaturi de fiul lui. Iata reteta!
Serban Copot a gatit somon la cuptor alaturi de fiul lui. Iata reteta!

Serban Copot este pasionat de gatit si nu rateaza nicio ocazie pentru a-l invata pe fiul lui, Tedi, tainele acestei indeletniciri.

 

In weekend, artistul a intrat in bucatarie si a gatit, alaturi de micutul de patru ani, somon la cuptor, special pentru sotia lui, Roxana, insarcinata in noua luni. Reteta a fost dezvaluita pe blogul artistului, www.serbancopot.ro, iar un scurt filmulet in care apar cei doi pregatiti pentru gatit a fost postat pe pagina de Facebook a artistului.
“Avem nevoie de somon pe care il asezonam cu usturoi, lamaie, vin alb demisec, busuioc, rozmarin, sare si piper si il lasam putin in tava sa se marineze.
Il bagam in cuptorul preincalzit, ca-i cu lemne, gaz sau electric, (nu conteaza, tot gustos iese) si lasam pestele pana se rumeneste foarte putin deasupra (20 minute la 200 de grade).
Separat am „sotat” niste broccoli cu putina sare intr-o tigaie ceramica in putin ulei de masline si unt, spre final am adaugat si putin usturoi pisat, o mana de baby spinach (optional) si putin piper proaspat rasnit, am mai lasat vreo doua minute pe foc si gata.
Daca nu va place sa mancati broccoli puteti sa faceti fasole verde sotata, sau cartofi gratinati, sau orez, in functie de chef sau preferinte. Si, pentru ca e plin de viroze si raceli de tot felul, ne-am gandit ca niste usturoi in plus nu strica si am facut si un sos de iaurt grecesc cu usturoi si oregano, un fel de mujdei de usturoi pretentios, a scris artistul pe blogul sau”, www.serbancopot.ro.

In weekend, artistul a intrat in bucatarie si a gatit, alaturi de micutul de patru ani, somon la cuptor, special pentru sotia lui, Roxana, insarcinata in noua luni. Reteta a fost dezvaluita pe blogul artistului, www.serbancopot.ro, iar un scurt filmulet in care apar cei doi pregatiti pentru gatit a fost postat pe pagina de Facebook a artistului.

“Avem nevoie de somon pe care il asezonam cu usturoi, lamaie, vin alb demisec, busuioc, rozmarin, sare si piper si il lasam putin in tava sa se marineze.

Il bagam in cuptorul preincalzit, ca-i cu lemne, gaz sau electric, (nu conteaza, tot gustos iese) si lasam pestele pana se rumeneste foarte putin deasupra (20 minute la 200 de grade).

Separat am „sotat” niste broccoli cu putina sare intr-o tigaie ceramica in putin ulei de masline si unt, spre final am adaugat si putin usturoi pisat, o mana de baby spinach (optional) si putin piper proaspat rasnit, am mai lasat vreo doua minute pe foc si gata.
Daca nu va place sa mancati broccoli puteti sa faceti fasole verde sotata, sau cartofi gratinati, sau orez, in functie de chef sau preferinte. Si, pentru ca e plin de viroze si raceli de tot felul, ne-am gandit ca niste usturoi in plus nu strica si am facut si un sos de iaurt grecesc cu usturoi si oregano, un fel de mujdei de usturoi pretentios, a scris artistul pe blogul sau”, www.serbancopot.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

De ce se pun cadouri în ghetuțe de Moș Nicolae

Cum arătau Alexandra și Helmut Duckadam în ziua nunții. Imagii rare cu cei doi

Dezvăluirea sfâșietoare pe care Helmut Duckadam i-a făcut-o lui Mitică Dragomir, despre situația financiară! Abia și-a putut stăpâni lacrimile când și-a auzit prietenul spunând asta: „M-am simțit eu umilit”

Cum și-a luat Adrian Enache rămas-bun de la Helmut Duckadam. Gestul artistului îți sfâșie inima

Horoscop 13 decembrie 2024. O zodie se simte tristă

Patrick, mesaj neașteptat pentru Bianca! Iată ce i-a transmis concurentul partenerei sale, la scurtă vreme de la neînțelegerile pe care le-au avut în platoul emisiunii Casa iubirii

De ce s-a împușcat în cap polițistul Ionuț Cobzaru. Problemele care l-au împins la gestul extrem


Video
Clipul zilei pe kfetele.ro
Cookies